Homend Belediyespor 3 Oyuncu Transfer Etti

0
71

homend antakya (24)Ekim ayında başlayacak olan 2013-2014 Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi öncesi kadrosunu güçlendirme yoluna giden ilimiz temsilcisi Homend Antakya Belediyespor, kadrosunu 3 yeni oyuncu transfer etti.

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Liginde ilimizi başarı ile temsil eden Homend Antakya Belediyespor’un gerçekleştirdiği yeni transferler hakkında bilgi veren Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş; “Transfer edilen oyuncular içinde geçen sezon Kayseri KASKİ forması giyen Yunan oyuncu Evanthia Maltsi 35 yaşında 1.80 boyunda Forward pozisyonunda oynuyor. Diğer transferlerden Amerikalı oyuncu Aneıka Henry 27 yaşında. Geçtiğimiz sezon Women NBA (Kadınlar ABD Ligi) takımlarından Atlanta’da 37 maç forma giyen oyuncu 1.93 boyunda. Üçüncü transferimiz ise yine Amerikalı oyuncu Yvonne Turner oldu.  Yvonne Turner, 26 yaşında 1.74 boyunda oyun kurucu pozisyonunda görev alıyor. Geçtiğimiz sezon Dinamo Guvd (Rusya) takımında başarılı bir sezon geçiren oyuncu yeni sezonda Homend Antakya Belediyespor için ter dökecek” dedi.

Belediye Başkanı Savaş, Homend Antakya Belediyespor olarak yeni sezon öncesinde tecrübeli 3 yabancı sporcuyu renklerine bağladıklarının altını çizerek; “Önümüzdeki sezon için takıma takviyelerimiz devam edecek. Takımımız Kadınlar Basketbol 1.Ligi’nde 2 yıldır şehrimizi ve ülkemizi başarıyla temsil ediyor. Yeni sezonda çıtayı daha da yukarıya çekerek başarı grafiğimizi yükseltmek istiyoruz. Bu doğrultu da takımımıza yeni transferle güç katıyoruz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here