‘Hep Birlikte Sol’un İktidarı İçin Çalışacağız!’

0
79

riyad kırmızıoğlu21Dr. Riyat Kırmızıoğlu, sadece CHP’den milletvekili olmak için değil, CHP iktidarında Sağlık Bakanı olmak için yola çıktığını Karaağaç’ta bir kez daha haykırdı. Sevgisini ve desteğini bir kez daha gösteren halk ise Kırmızıoğlu’nun bölgenin tek milletvekili adayı olduğunu haykırdı…

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu, ilk seçim bürosunu Arsuz ilçesi Karaağaç Mahallesi’nde açtı. Kırmızıoğlu’nun seçim bürosu açılışı yoğun kalabalık nedeniyle mitinge dönüştü. Eski Karaağaç Belediye Binasının karşısında sade bir törenle gerçekleştirilmesi planlanan seçim bürosunun açılışında yüzlerce vatandaşa hitap eden Kırmızıoğlu, CHP ile halkın iktidarı için alkışlamanın, birlik ve beraberlik içinde olmanın önemine dikkat çekti.

Konuşmasının satır başlarında CHP’den sadece milletvekili olmak için yola çıkmadığını, CHP iktidarında Sağlık Bakanı olmak için yola çıktığını hatırlatan Kırmızıoğlu, 12 yılda hakkı yenilen Hataylının hakkını almak, devletten birikmiş alacağını tahsil etmek için çalışacağını da ifade etti. Kırmızıoğlu, çocukları, kadınları, gençleri, evine ekmek götürmekte zorlanan babaları, 20 çeşit vergiyle boğuşan esnafı, emekliyi, işsizleri ve daha birçok kangren haline gelmiş sorunu da konuşmasına taşıdı.

riyad kırmızıoğlu22

CHP’nin iktidar olacağına yürekten inandığını belirten Kırmızıoğlu; “Unutmayın her gün, her saat, tarlada, sokakta, fabrikada, işbaşında, dinlenirken, uyurken, her yerde 7 Haziran sabahına kadar alkışlayacağız. 7 Haziran akşamı CHP’nin iktidarını alkışlayacağız. Artık ben sizin sokaktaki mücadelenizin çocuğuyum. Size söz veriyorum, mücadeleden gelen gücümü müzakere masalarında sizler için kullanacağım” dedi.

Bizler Kardeşlerimizin Değerini Biliriz…

12 yılda 6 milyon 200 bin işsiz, 17 milyon yoksul, maaşı bin liranın altında 8 milyon emekli yaratıldığına da dikkat çeken Kırmızıoğlu; “8 Haziran sabahı 77 milyon vatandaşımız, yaşanacak, umut dolu bir Türkiye’ye uyanacak. Türkiye’nin umudunu yitirmiş tüm insanlarının umudu olmak, 8 Haziran sabahı yeni umut dolu bir Türkiye’ye uyanmak için CHP iktidarına koşmak gerekiyor. Küskünlere de önemli bir çağrıda bulunuyorum. Biraz durup düşünmenin vaktidir. Birlik ve beraberliğin vaktidir. Bizi bölmek için, bizi parçalamak için oylarımızı aşağı düşürüp bu korku imparatorluğunu devam ettirmek için bunlara alet olanlara izin verecek misiniz? Bizler kardeşlerimizin değerini biliriz. 5 parmağın 5’i de birdir hiç birini koparmayız. Kopmak isteyeni de koparmayacağız. Kapımız sonuna kadar açık hep birlikte Sol’un iktidarı için çalışacağız” diye konuştu.

riyad kırmızıoğlu23

CHP Projeleri ve Kadrolarıyla 8 Haziran’da İktidara Hazır!

CHP’nin iktidar hazırlığının; programı, kadroları ve vizyonuyla tamamlandığını da belirten Dr. Kırmızıoğlu; “Programımız hazır, kadrolarımız hazır, 4 yıldır buna çalışıyoruz. Yaşanacak bir Türkiye yaratırken, yeni bir Karağaaç yeni bir Arsuz yeni bir İskenderun yaratacağız. 12 yılda yapamadıklarını yapacağız, yedikleri hakkımızı geri alacağız. Ben genel başkanım adına söz veriyorum. Türkiye’de genel başkanım, Hatay’da ben, işsizliği, yoksulluğu, ezilmişliği yok edeceğiz. Hatay’ın 15 ilçesine ait projelerle geliyorum. Karağaaç için olan projem ise en büyük eksiğimiz sosyal tesislerin yapımı olacak. Yerel seçimdeki zaferimizi taçlandırmak, yerel yönetimleri şaha kaldırmak için geliyorum.

Benim siz halkımdan istediğim tek bir şey var. 47 yaşına geldim, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarını heves ettim. Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarını görmeden de ölmeyeceğim. Sizler bu iktidara hazırsanız, kadrosuyla projesiyle her şeyiyle hazır olan Cumhuriyet Halk Partisi de buna hazırdır” şeklinde konuştu.

Kırmızıoğlu, kullandığı seçim bürosunu kendisine devreden CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Av. Hakan Mazman’a özel bir teşekkür ederek, seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here