HDP’lilerden Protestan Kilisesine Ziyaret!

0
244

hdp-protestan1Kimyon; “Katılımcı Anlayışla Projeler Yapacağız”

Protestan İncil Kilisesini ziyaret eden Halkların Demokratik Partisi (HDP) İskenderun Belediye Başkan Adayı Ercüment Kimyon, hiçbir etnik yapıyı ayrı tutmadan belediye meclisi oluşturduklarını söyledi. Kimyon, kenti katılımcı bir düşünce ile yöneteceklerini de belirtti.

HDP İskenderun Belediye Meclis Üyeleri ve HDP İlçe yönetimi ile birlikte Protestan İncil Kilisesini ziyaret eden İskenderun Belediye Başkan Adayı Ercüment Kimyon, burada Pastör Cem Konur ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Pastör Konur, gelen konuklarla yakından ilgilendi.

hdp-protestan2

Yerel seçimler çerçevesinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdiklerini dile getiren HDP’li Kimyon; “Kentimizde değişik inançlar, dinler, mezhepler ve kültürler bulunmaktadır. Bu bağlamda kenttin ortak kültüre ihtiyaç var. Onu da biz sağlayabiliriz. Sadece olması gereken hizmetlerle kenti yönetmek yeterli değildir, yaşam kültürünü oluşturabilirsek bu kentte daha çok huzur olacaktır. Bunu da yapmaya geliyoruz” dedi.

Her türlü etnik yapıyı ayrı tutmadan belediye meclisi oluşturduklarının da altını çizen Kimyon; “Bu da bizim kenti birlikte yönetmek isteğimizin en güzel göstergesidir. Halkı dinleyerek, düşüncelerini alarak, katılımcı anlayışla projeler yapacağız. Kısaca İskenderun’u, katılımcı kent anlayışı ile yöneteceğiz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here