Civelek; “İşveren ile Emekçi Bir Ailedir!”

0
623

civelek-asaş1Belediye Başkanından ASAŞ Filtre’ye Ziyaret

ASAŞ Filtre San. A.Ş.’yi ziyaret eden İskenderun Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yusuf Civelek, üretimin bir tarafında emekçi, diğer tarafında işveren olduğunu belirterek; “İşveren ile emekçi bir ailedir” dedi.

Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, Antakya Belediye Başkanı ve CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Lütfü Savaş, CHP İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar ve partililerin de katıldığı ziyarette, CHP heyetini ASAŞ Filtre Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Göçmen ve Genel Müdür İsam Eren karşıladı.

civelek-asaş2

ASAŞ Filtre A.Ş.’nin yemek salonunda düzenlenen kahvaltının ardından,  çalışanlara seslenen Belediye Başkanı Civelek; “Hep birlikte İskenderun’u yine daha güzel günlere getireceğiz. Ben uzun yıllar SSK Hastanesinde hekimlik yaptım, ben işçi doktoruyum. Her zaman emekçiden yana tavrımı koydum. Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Göçmen ve yönetiminin de emekçiden yana olduğunu ve sizi aile olarak gördüğünü biliyorum. Üretimin bir tarafında emekçi, bir tarafında işveren var. ASAŞ Filtre yönetim kurulu Başkanı Zeki Göçmen’e ve yönetimine,  her zaman emekten yana tavrını koyduğu için onlara ayrı bir saygım var. Bizi sizlerle bir araya getirdiği için onlara ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Antakya Belediye Başkanı ve CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Lütfü Savaş da dinleyenlere yönelik konuşmasında; “Üniversiteden Antakya Belediye başkanlığına gittim. Büyükşehre hizmet için başladık. İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek İskenderun’a biz de Hatay’ın bütününe hizmet etmek istiyoruz. 30 Mart’taki festivale ortak olmanızı istiyoruz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here