Hatayspor Taraftarından Çinçin’e Teşekkür!

0
251

hatayspor taraftar8Hatayspor Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulunun girişimleri sonunda, Hatayspor taraftarının Gaziosmanpaşa deplasmanına gidebilmesi için Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO)’nca 1 otobüs tahsis edildi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan dernek yönetimi ATSO Başkanı Hikmet Çinçin’e teşekkür etti. Açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Son maçta Turgutluspor’u 2-0 yenerek yeniden güven tazeleyen ve taraftarları sevindiren Hatayspor’a teşekkür ederken, bu hafta sonu İstanbul’da oynanacak Gaziosmanpaşaspor maçı büyük önem kazanmıştır.

Bu önemli maç öncesi görüşme yaptığımız Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sayın Hikmet Çinçin, taraftarların İstanbul’a gidiş dönüşü konusunda yardımcı olarak taraftarlara 1 otobüs tahsis etmiştir. Hatayspor’un bu önemli maç öncesi ATSO Başkanı ve aynı zamanda Hatayspor’un eski başkanlarından olan Hikmet Çinçin’in taraftarlara bu yaklaşımı bizleri sevindirmiş ve çok mutlu etmiştir.

Her sezon olduğu gibi bu sezonda Hatayspor’u iç saha ve deplasmanlarda destekleyen Taraftarlar Derneği olarak Sayın Çinçin’e teşekkür eder, bu duyarlılığının diğer kuruluşlara ve işadamlarına örnek teşkil etmesini diliyoruz.”

Hatayspor yönetimine, teknik heyete ve futbolculara olan güvenlerini de bir kez daha vurgulayan taraftar derneği yönetimi, sezon sonunda Hatayspor’un şampiyon olarak PTT 1. Ligine çıkacağına inancını da yineledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here