Homend Antakya, Beşiktaş’ı Dize Getiremedi! 51-63

0
51

homend antakya12Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL)’nde mücadele eden temsilcimiz Homend Antakya Belediyesi, ligin 22. haftasında karşılaştığı Beşiktaş’a evinde 51-63 mağlup oldu.

Antakya Spor Salonu’nda oynanan maçın ilk çeyreği 19-19 eşitlikle geçildi. İkinci çeyrekte tempoyu artırıp üstünlük sağlayan konuk ekip Beşiktaş soyunma odasına 33-28 önde gitti. İlk yarıda Beşiktaş’ta en skorer oyuncu 12 sayı kaydeden Petra Kulichova olurken, onu 9 sayıyla Iva Perovanovic oldu.

Üçüncü çeyrekte ise rakibiyle arasındaki sayı farkını korumayı başaran ekibimiz, final periyoduna da 44-39 geride girdi. Son çeyrekte daha üstün bir oyun sergileyen konuk ekip Beşiktaş, salondan 63-51 galip ayrıldı.

Homend Antakya Belediyesi, önümüzdeki hafta yine ligin güçlü ekiplerinden Fenerbahçe ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Bu önemli müsabaka 8 Mart Cumartesi günü saat 17.00’de İstanbul Fenerbahçe Ülker Arena Spor Salonu’nda oynanacak.

Beşiktaş karşısında alınan bu sonuçla birlikte temsilcimiz Homend Antakya Belediyesi, ligde 31 puanla 8. sırada bulunuyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here