Reyhanlı Belediyespor, Erzin Belediyespor’u Liderlikten Etti

0
97

erzin bldspor18Dost Çelmesi!

Temsilcilerimizin yer aldığı Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grupta lider değişti. Kendi sahasında Reyhanlı Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Erzin Belediyespor, grup liderliğinden düştü. Kendisini 1 puan geriden takip eden 44 Malatyaspor ise deplasmanda karşılaştığı Elbistanspor’u 1-0 yenince puan farkıyla liderlik koltuğuna oturdu.

Erzin şehir stadında oynanan maçın başlama vuruşunu ev sahibi takım yaptı ve ilk atağında tehlike yarattı ancak Jeremiah topu ağlarla buluşturamadı. İlerleyen dakikalarda Reyhanlı Belediyespor dengeyi kursa 37. dakikada sahneye çıkan Jeremiah, ceza alanı içinde yakaladığı topu düzgün bir vuruşla ağalara gönderdi: 1-0. İlk yarı da bu sonuçla sona erdi.

Maçın ikinci yarısına skor avantajı ile başlayan Erzin ekibi Reyhanlı Belediyespor kalesine ikinci gol için yüklendi. Bu arada konuk takım da sık-sık yokladığı Erzin Belediyespor kalesinde sonuç alamazken maçın son dakikalarına kadar Erzin ekibinin üstünlüğü ile gelindi.

Reyhanlı Belediyespor aradığı golü 88. dakikada buldu. Konuk takım sağ kanattan ceza alanı dışında bir serbest vuruş kazandı. Atışı kullanan Fatih, düzgün bir vuruşla topu ağlara buluşturdu ve takımına beraberliğe taşıdı: 1-1.

Son anları stres içinde geçen maçta konuk takımdan 1 oyuncu kırmızı kart görürken, Erzin Belediyespor antrenörü de maçın bitimine az bir süre kala orta hakem tarafından tribüne gönderildi.

Hemşeri 2 takımın berabere kalmasının ardından da Erzin Belediyespor’da liderlikten oldu. Puanları paylaşan her iki takım 48 puana yükselirken, zirveyi 1 puan geriden takip eden 44 Malatayaspor, deplasmanda karşılaştığı Elbistan Belediyespor’u son dakikada bulduğu tek golle mağlup ederek puanını 49’a çıkardı ve lider oldu. Haber: Adil Coşkuner-Erzin

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here