Hatayspor Balıkesirspor’u Rahat Geçti: 3-0

0
94

İlhan Palut ve Ekibi Süper Lig Yolunda Adım-Adım İlerliyor

Stat: Antakya Atatürk

Hakemler: Özgüç Türkalp*** Habip Tiryaki** Gökhan Barcın**

Hatayspor: Akın*** Kubilay*** Sadi** (Dk. 75 Soner**) Hamza** Selim*** (Dk. 75 Dmytro**) Yılmaz*** (Dk. 82 Maiga*) Gökhan*** Caner*** Mesut*** Yusuf*** Murat***

Balıkesirspor Baltok: Vukovic* Nizamettin* (Dk. 46 Furkan*) Muhammed Ali** Abdulkadir* (Dk. 46 Mehmet*) Sedat** Okan* Oğuz** Otoo* Glumac* (Dk. 46 Cüneyt*) Bülent* Cumali*

Goller: Dk.1 Gökhan, Dk. 11 Selim, Dk. 37 Caner (Hatayspor)

Sarı Kartlar: Akın (Hatayspor) Cumali, Oğuz, (Balıkesir Baltok)

Spor Toto 1. Ligin 17’ci haftasında evinde Balıkesirspor Baltok ile karşılaşan ilimiz temsilcisi Hatayspor, rakibini Gökhan, Selim ve Caner’in ilk yarıda attığı gollerle 3-0 mağlup etti. Hatayspor’un son haftalardaki başarısı Bordo-Beyazlı taraftarı da mutlu ediyor.

Spor Toto 1. Lig’deki temsilcimiz Hatayspor, hafta sonu evinde oynadığı kritik maçtan net bir skor alarak galibiyetle ayrıldı. Maça hızlı ve istekli başlayan Hatay temsilcisi, henüz 1. dakikada Gökhan ile golü buldu. Hızını ve ataklarını sürdüren Hatayspor 11. dakikada Selim ile farkı ikiye çıkardı. Bu golün ardından çok daha rahat bir maç çıkaran Bordo-Beyazlı ekip Caner ile üçüncü golü de bularak rahat bir nefes aldı.

İkinci yarıya skorun verdiği özgüven ile çıkan Hatayspor ikinci 45 dakikada gol bulamazken, kelesinde de gol görmeyince maçı 3-0 kazanarak hanesine 3 puanı yazdırdı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here