Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat Tutuklandı!

0
189

Annesini ile Kardeşini Miras Konusunda Çıkan Tartışma Sonunda Öldürdüğü İddia Ediliyor

Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat’ın çıkan tartışma sonrasında, annesi İkbal Polat’ın ardından öldürdüğü avukat kardeşi Altuğ Polat için Adana Adliyesi önünde bir tören düzenlendi. Polat için avukat arkadaşları ve yakınları gözyaşı döktü. Duygusal anların yaşandığı törende, Polat’ı arkadaşları alkışlarla uğurladı.

İkbal Polat ile oğlu Avukat Altuğ Polat’ın cenazeleri, Adana Adli Tıp Kurumundaki işlemlerin ardından memleketleri olan Mersin’in Tarsus ilçesine getirildi. Avukat Altuğ’un meslektaşları ve ailenin yakınlarının katılımıyla Tarsus Şehir Mezarlığında helallik alınmasının ardından cenaze namazı kılındı. Anne ve oğlunun cenazeleri, Hacıhamzalı Köyü Mezarlığında yakınlarının gözyaşları arasında toprağa verildi.

Öte yandan annesi İkbal Polat ile avukat kardeşi Altuğ Polat’ı tabancayla vurarak öldüren Tolga Polat, sorgusunun ardından tutuklandı. Emniyetteki sorgusunun ardından sağlık kontrolü için Adli Tıp birimine getirilen katil zanlısı Polat, buradaki işlemlerden sonra nöbetçi savcılığa sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından nöbetçi Sulh Ceza Hâkimliğine çıkartılan Tolga Polat tutuklandı.

Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat’ın, annesi İkbal Polat ile avukat kardeşi Altuğ Polat’ı miras konusunda çıkan tartışma sonunda öldürdüğü iddia ediliyor. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here