Uyuşturucu, Silah ve Kaçak Sigara Ele Geçirildi

0
285

Hatay’da, asayiş ekipleri tarafından durdurulan bir otomobilde 990 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Otomobil sürücüsü gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Antakya ilçesi Odabaşı Mahallesi’nde rutin yol kontrolü gerçekleştiren Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheli bir otomobili durdurdu. Otomobil içerisinde ve bagajında yapılan aramalarda 990 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Gözaltına alınan otomobilin sürücüsü yabancı uyruklu A.M. hakkında adli işlem başlatıldı.

Uyuşturucu ve Silahlar Ele Geçirildi

Antakya’ya bağlı Odabaşı Mahallesinde bir eve yapılan operasyonda uyuşturucu madde, tabanca ve tüfek ele geçirildi. Antakya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Odabaşı mahallesinde bulunan bir eve yapılan operasyonda 3 Saksı Kenevir, bir miktar metamfetamin, bir miktar kubar esrar, 1 adet kuru sıkı tabanca, 1 adet tek kırma tüfek ve 1 adet otomatik av tüfeği ele geçirildi. Operasyon sonrası ev sahibi M.A.C. gözaltına alındı.

Üzerinde Tabanca Bulundu

Yine Antakya’da gece bekçileri tarafından bir şahıs üzerinde yapılan aramada Glock marka tabanca ele geçirildi. Alınan bilgiye göre, Antakya İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı çarşı ve mahalle bekçileri, Emek Mahallesi 544. Sokak üzerinde durumundan şüphelendikleri park halinde araç içerisinde bulunan H.S. isimli sahsın üst aramasında Glock marka tabanca ele geçirildiğini belirtildi. H.S isimli şahıs, bekçilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here