Hatay Her Şeyin En İyisine Layıktır

0
50

Ak Parti Hatay istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Hatay’a dair hizmet, yatırım ve projeler değerlendirildi.

Ak Parti il Teşkilatında gerçekleşen toplantıya Ak Parti Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel, Hüseyin Şanverdi ve Sabahat Özgürsoy Çelik, Ak Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, Ak Parti ilçe belediye başkanları, Ak Parti Hatay Gençlik ve Kadın kolları iştirak etti.

Toplantıda konuşan Ak Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu: “Ak Belediyecilik; her zaman geleceğe miras kalacak yatırımları hayata geçirmeyi ve her daim halkımıza hizmet noktasında projeler üretmeyi hedeflemekte, insanımızın gönül eşiğinin turabı olmayı şiar edinmektedir.

Ak Parti’nin belediyecilik anlayışının temelinde şeffaflık, hesap verilebilirlik, halka hizmet, gönüllere dokunmak, gönül köprüleri kurmak, samimiyet ve tevazu sahibi olmak vardır. Ak belediyeciliğe emanet edilen şehirlerimizi inşa, ihya ve imar etmek, mamur kılmak, geleceğe güvenle taşımak için dur durak bilmeksizin ilk günkü aşkla çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor” şeklinde konuştu.

Ak Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman; “Yeni dönemde birimiz hepimiz, hepimiz birimiz diyerek Hatay’ımız için daha çok çalışacağız. Milletimizden aldığımız güç ve ilhamla, Kardeşlik ve Birlik içinde Hatay’ımız için daha çok çalışacağız. Seçimden seçime değil her zaman milletimizin emrindeyiz. Hatay Her şeyin En İyisine layıktır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here