Güler; “Hatay’ın Kaderini Değiştirmeye Geliyoruz”

0
121

Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Güler; “Hatay’ın Kaderini Değiştirmeye Geliyoruz”

Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler ilçe ziyaretlerine hız kesmeden devam ederken, Belen Belediyesinin konferans salonunda, parti teşkilatına ve Belenli vatandaşlarla bir araya geldi.

Ak Parti Belen İlçe Teşkilatının tam kadro hazır bulunduğu toplantıya, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Belen Ak Parti İlçe Başkanı Fidan Sarcan, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Kalkan, Belen Belediyesi Meclis Üyeleri, Belen Belediye Başkan Aday Adayları ve çok sayıda Belenli vatandaş katıldı.

Toplantıda konuşan Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Büyükşehir belediyesi her zaman ters düştüklerini ifade ederek; “2019 yerel seçimlerini kazandıktan sonra büyükşehirde Ak Parti belediyeciliği nasıl yapılır İbrahim Güler kardeşimizle göstereceğiz” şeklinde konuştu.

Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı İbrahim Güler de tüm dava arkadaşlarını selamladığı konuşmasında; “Söyleyecek çok sözümüz var ama maalesef söyleyeceklerimizi içimizde hissederek yaşıyoruz. Bugün buraya Hatay’daki gerçekleri konuşmaya geldik. İnsanlık tarihi kadar eski bir tarihi olan Hatay’ın toza batmış, neredeyse kimliğini kaybetmiş kaderini değiştirmeye geliyoruz” dedi.

Büyükşehir ve ilçe Belediyelerin gelirlerini karşılaştıran Güler, aradaki fark ile Hatay Büyükşehir’de ne yapıldığını sordu. Güler; “Asi Nehrinde patlayan projenin, HADO’nun bir türlü sonuca bağlanmayan sorunlarını, özellikle Belen’de bir türlü bitmeyen yolların, İskenderun’daki Battı- Çıktı projesinin sonuçlarını hep birlikte görüyoruz. Şu anda AR-GE ekiplerimiz tüm Hatay’ı karış karış geziyorlar. İnşallah Şubat ayı itibariyle vatandaşlarımıza dev projelerimizi açıklayacağız. Bu dava yolunda gönlünü ortaya koymuş değerli kardeşlerim, suyu sert, gönlü Amanoslardan yüksek Belen inşallah beraberce zafere yürüyeceğiz” ifadelerini kullandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here