Gazeteci Adnan Tink Son Yolculuğuna Uğurlandı

0
360

adnan tink cenaze2Hür Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Gazeteci-Yazar Adnan Tink, sevenlerinin ve dostlarının gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. 2 Haziran Salı günü kanser tedavisi gördüğü İskenderun Özel Gelişim Hastanesi’nde hayatını kaybeden Tink, Kaptan Paşa Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Çankaya Mezarlığı’nda defnedildi.

adnan tink cenaze3

Öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazına Hatay siyaset ve iş dünyasından birçok ismin yanı sıra kurum ve daire müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda gazeteci katılım gösterdi. Tink’in cenaze namazını İskenderun Müftüsü Mehmet Taştan kıldı. Hep bir ağızdan edilen duaların ardından Tink’in cenazesi omuzlara alındı. Gözyaşları arasında uğurlanan Adnan Tink, Çankaya Mezarlığı’nda defnedildi.

adnan tink cenaze4

2011 yılında Kanser hastalığı tanısı konulan Adnan Tink, tedavisini gördüğü İskenderun Özel Gelişim Hastanesi’nde 2 Haziran günü sabah saat 07.30’da vefat etmişti. Bizlerde Tink’e Allah’tan rahmet ailesi başta olmak üzere yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

adnan tink cenaze5

adnan tink cenaze6

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here