Esnaf Oda Başkanları, Arsuz Kaymakamı Baysal’ı Ziyaret Etti

0
79

esnaf odası-arsuz1İskenderun esnaf oda başkanları, daha önce İskenderun’a bağlı olan ancak Bakanlar Kurulu kararı ile ilçe olan Arsuz’un İlçe Kaymakamı Fatih Baysal’ı ziyaret etti.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Arsuz Kaymakamı Fatih Baysal; “Biz İskenderun’la iç içeyiz. Sınırlar ayrılsa da gönüller her zaman İskenderun’la birlikte olacaktır. Bizlere ağabeylik yapacağınızı biliyoruz. Ülkemizde sivil toplum örgütlerinin güçlü olması ülkemizin güçlü olmasını sağlar. Çünkü sivil toplum örgütlerinin gücü siyaseti ve devlet kurumlarını daha iyi çalışmaya zorlar” diye konuştu.

Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanvekili Uğur Fırat ise; “Bizler de sizlerden kendimizi ayrı görmedik ve ziyaret sebebimizde bu. Arsuz yine bizim kalbimizde. Sizlerle oda başkanlarımızı tanıştırmak hem de size moral vermek istedik” dedi.

Kaymakam Baysal’ın ardından esnaf oda başkanları Arsuz İlçe Tarım Müdürlüğü’nü de ziyaret ettiler. Uğur Fırat ve oda başkanları Arsuz İlçe Tarım Müdürü Mutlu Duran, bir süre sohbet ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here