Sahaya Galibiyet İçin Çıkacaklar!

0
77

spor-programİlimizi 2. Lig ve 3. Ligde temsil eden İskenderun Demir Çelikspor, Hatayspor, Payas Belediyespor 1975 ve Kırıkhanspor, bu hafta sonu da sahaya galibiyet için çıkacaklar. Temsilcilerimizden Hatayspor bugün deplasmanda rakibi ile puan mücadelesi yapacak.

Evinde Bayrampaşa’yı konuk edecek olan İskenderun Demir Çelikspor’lu futbolcular, karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayarak, maç saatini beklemeye başladılar. Ligin alt sıralarından uzaklaşmak istediklerini belirten Teknik Direktör Haluk Bulgurlu, bu zorlu maratondan taraftar desteğini yanlarında görmek istediklerini belirtti.

Üzerindeki baskıyı kaldıran Lider Hatayspor, bu haftayı da galibiyet ile tamamlamanın hesaplarını yapıyor. Ligde geri kalan maçların kendileri için final havasına olacağını dile getiren Lider Hatayspor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek, Gaziosmanpaşa deplasmanının kendileri için kolay geçmeyeceğini ama sahaya galibiyet için çıkacaklarının altını çizdi.

Payas Belediyespor 1975, yarın evinde Ankara Demirspor’u konuk edecek. Evinde kendi saha ve seyircisi karşısında bir türlü istenilen futbolu ortaya koyamayan Payas Belediyespor 1975, bu kez taraftarına galibiyet coşkusunu yaşatmakta kararlı görülüyor.

İyi bir çıkış yakalayarak her geçen hafta alt sıralardan biraz daha uzaklaşan Kırıkhanspor, yarın Anadolu Üsküdar 1908 Spor A.Ş. konuk oluyor. Zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayarak dün İstanbul’a hareket eden Kırıkhansporlu futbolcuların, bugün maçın oynanacağı Beylerbeyi 75.Yıl stadından hafif bir idman yapması bekleniyor. Haftanın programı şöyle:

İskenderun Demir Çelikspor-Bayrampaşa

9 Mart 2014 Pazar Saat: 13.30

Stat: İskenderun 5 Temmuz

Hakemler; Öner Fırat, Düzgün Murat Zincidi, Ata Yıldırım

Gaziosmanpaşa-Hatayspor

8 Mart 2014 Cumartesi Saat: 13.30

Stat: Bahçelievler İl Özel İdare

Hakemler: Sarper Barış Saka, Murat Ergin Gözütok, Ayhan Arısoy

Payas Belediyespor 1975-Ankara Demirspor

9 Mart 2014 Pazar Saat: 13.30

Stat: Payas İlçe Stadı

Hakemler: Şahin Berker, Murat Şener, Furkan Kaya

Anadolu Üsküdar 1908 Spor A.Ş.-Kırıkhanspor

9 Mart 2014 Pazar Saat: 13.30

Stat: Beylerbeyi 75.Yıl

Hakemler: Serhat Aslan, Çetin Demirhan, Mehmet Mübarek Bora

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here