MHP’li Aslan; “Artık Halkı Kandırmayın!”

0
111

mete aslan9Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mete Aslan, ziyaretlerine Samandağ ilçesinde devam etti. Aslan’a, MHP Samandağ Belediye Başkan Adayı Fevzi Sağlamtaş,  MHP Samandağ İlçe Başkanı Ali Çubukcu ile çok sayıda partili de eşlik etti.

Samandağ Esnaf Odasını ziyaret eden Aslan, Samandağ ilçesinin mevcut sorunlarını bildiğini belirterek; “İskenderun’u bugün geldiği noktalara getirirken iktidarın gücü ile bir şeyler yapmadık. Kendi plan ve projelerimizi uzman kadromuz ile hayata geçirmeye çalıştık. Bunu da başardık. Samandağ’ın da sorunlarını çok iyi biliyorum. Birçok eksikliğinizin olduğunu görüyorum” dedi.

“İşsizlik Seçim Zamanı mı Aklınıza Geldi”

Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olan Eski Adalet Bakanı ve Ak Parti Hatay Milletvekili Sadullah Ergin’in projelerinin ise ‘yalandan ibaret’ olduğunu ifade eden Aslan; “Her gün bir proje ile vatandaşlara vaatler verildiğini görüyorum. Ancak şunu söyleyeyim bu söylenen projeler Sadullah Bey’in değil! Bunlar hükümetin projeleri. Sürekli vatandaşlarımıza çocuklarınızı iş sahibi yapacağız diyorlar. Sormazlar mı adama? 13 yıldır iktidar,  4 yıldır da Bakanlık yaptın, bu sorunu Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda mı çözmeyi planlıyorsun? Kandırmayın Artık Halkı!” diye konuştu.

Aslan ayrıca Türkiye’nin gidişatını beğenmediği için tekrardan politika içerisinde yer aldığını belirterek; “Diktatörlüğe rahmet okutacak uygulamalar görüyoruz memlekette. Türkiye’nin %95’i vatanseverdir. Vatanı sevmenin amblemi mi olur ama netice itibariyle bir yerlerde birleşmek ve yoğunlaşmak mecburiyetindeyiz. Doğu meselesini görüyorsunuz. Suriye meselesini görüyorsunuz. Bizler de ilkeli olmak mecburiyetindeyiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here