Ergin; “Özlemini Duyduğunuz Hizmetler, Ak Parti Belediyesiyle Yapılabilir”

0
92

ak parti-arsuz1Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin; “Özlemini Duyduğunuz Hizmetler, Ak Parti Belediyesiyle Yapılabilir”

Ak Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, İskenderun’daki seçim çalışmaları kapsamında Memo Restoran, Meydan ve Yunus Emre Mahallelerinde düzenlenen miting ve salon toplantılarına katıldı. İskenderun halkı ile bir araya gelen Ergin; “İskenderun’da tarih yazmak sizin elinizde” dedi.

Toplu Konut İdaresince Türkiye genelinde 467 binin üstünde aileye ev teslimatının yapıldığını kaydeden Ergin; “İskenderun İlçesi’nde yaşayan insanlarımızı ev sahibi yapmak istiyoruz. Dar gelirli ailelerimiz kira öder gibi ev sahibi olacaklar. Normal gelirli aileler içinde ev projelerimiz hazır. Allah’ın izni ile İskenderun Belediyesini başkan adayımız Seyfi Dingil’in kazanması halinde ilk icraatı TOKİ konutlarını İskenderunlulara tanıştırmak olacaktır. Bizler milletimize hizmet etmek üzere siyaset yapıyoruz. Diğerleri gibi laf siyaseti yapmıyoruz” diye konuştu.

Meydan Mahallesi sakinleri ile açık hava mitinginde buluşan Ergin; “Meydan Mahallesi alt yapı ve üst yapı çevre düzenlemesi ile İskenderun İlçesi’nde parmakla gösterilecek bir semte dönüşecek. Yıllar yılı özlemini duyduğunuz hizmetler, Ak Parti Belediyesi ile yapılabilir” dedi.

İller Bankasından Gelen Para Yetmez

Daha sonra Modern Evler Mahallesi sakinleriyle de bir araya gelen Ergin, İskenderun ilçesinde dağın, yaylanın, denizin bulunduğunu, bunun kıymetinin bilinmediğini belirterek; “İller bankasından gelen paralar ile ancak kaldırım, asfalt, içme suyu şebekesi ve yeterse alt yapı yatırımlarının diğerlerini yaparsınız. Büyük projelerle İskenderun denizini değerlendirmek ve genç kuşaklara iş imkânı sunmak, yaylalarınız da yapılacak olan tesisler ile gününüzü güzel geçirmek, teleferik ile kuşbakışı güzel İskenderun’u görmek, dev akvaryum da balıkları izleyerek zaman geçirmek, Kruvaziyer Limanı ile günde en az 3 bin turisti ağırlamak ancak Ak Partili bir belediye ile mümkün olur. Hizmetse hizmet, yatırımsa yatırım, kalkınma ise kalkınma bunları yerine getirecek, uygulayacak tek parti Ak Parti’dir” şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediyesi’nin İller Bankası’ndan gelen para ile yönetilmesinin Hatay’a hiçbir kazanç sağlamayacağının altını çizen Ergin, “Hedefi büyük olanlar için bu parayla Hatay bir adım ileri gidemez. Bizim hedefimiz belli. Bizim hedefimiz Hatay’ı en gelişmiş, ilk beş vilayet arasında olmasını sağlamaktır. Bunu yapacak teknik alt yapıya sahibiz. Hatay’ın potansiyeli buna uygun. Ankara’nın tecrübesi, Ankara’nın deneyimlerini Hatay’ın potansiyeli ile birleştirip hedefimize emin adımlarla ilerleme kaydedeceğiz. Yeter ki, İskenderun İlçe Belediyesi, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Ankara aynı frekansta olsun” dedi.

ak parti-arsuz2

Arsuz, Hizmet Belediyeciliği ile Tanışacak

Ak Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, yüksek tempoda tuttuğu seçim çalışmalarına Arsuz İlçesinde de devam etti. Ergin ve beraberindeki heyet, Kale, Işıklı, Tatarlı, Konacık, Tülek, Haymaseki, Avcılarsuyu, Arpagedik, Hacıahmetli, Beyköy ve Kurtbağı köylerini ziyaret etti.

Yapılan ziyaretlerde coşkulu kalabalık, Sadullah Ergin’e köylerine yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler ve 30 Mart tarihi sonrasında Ergin’i, Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görmek istediklerini kaydettiler.

Ak Parti olarak herkese eşit mesafede olduklarını ifade eden Ergin; “Büyükşehir ile birlikte ilimiz daha fazla hizmet görecek. Bu hizmetlerden Arsuz ilçesi ve mahalleleri (köyleri) aynı şekilde faydalanacak. 30 Mart tarihinde Allah’ın izni ile Arsuz ilçemiz ve Hatay Büyükşehir Belediyesi, hizmet belediyeciliği ile tanışacak. Sizlerin Arsuz Belediyesi için Mehmet Sürer’e, Büyükşehir Belediyesi için şahsıma yapacağınız seçimle Hatay ilçeleri ile birlikte, yapılacak hizmetler sonrasında Türkiye genelinde en gelişmiş ilk beş vilayet içinde yer alacaktır” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here