“İstikrarla Beraber Olacağız”

0
43

ulaştırma bakanı2Ulaştırma Bakanı Elvan İskenderun OSB’de Yapılacak Köprülü Kavşağın Temel Atma Törenine Katıldı…

Geçtiğimiz hafta sonu kentimize gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, İskenderun Organize Sanayi Bölgesinde yapılacak olan köprülü kavşağın temel atma törenine katıldı. Sanayi firmaları için büyük önem taşıyan köprülü kavşağın temel atma törenine Bakan Elvan’ın yanı sıra, Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Fatih Tosyalı, iş adamları, sanayiciler ve yoğun davetli topluluğu katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasıyla birlikte başlayan temel atma töreninin açılış konuşmasını yapan İskenderun OSB Başkanı Fatih Tosyalı, köprülü kavşağın sanayiciler bakımından büyük önem taşıdığını belirtti. Sanayicilerin ülkemizin ve bölgemizin kalkınması, istihdamın artması ve işsizliğin önüne geçilmesi için yoğun çaba ve gayretle çalıştıklarını kaydeden Başkan Tosyalı, köprünün yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederek, köprünün, başta OSB olmak üzere, ülkemize ve bölgemize hayırlı uğurlu olmasını diledi.

ulaştırma bakanı3

Daha sonra konuşma kürsüsüne gelen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ise, Türkiye’nin Ak Parti iktidarı ile büyük bir yol aldığını söyledi. Hatay’ın 2 milyar doların üzerindeki ihracatıyla Türkiye’de 10’uncu, meyve sebze ihracatında da Mersin’den sonra ikinci sırada olduğunu ifade eden Elvan, ihracat rakamlarının Amanos Dağları’ndan geçecek tünelle en az 3’e, 4’e katlayacağını, bu tünelle ilgili gerekli çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

Başarıda istikrarın önemine değinen Bakan Elvan; “İstikrarını kaybetmiş bir Türkiye fakirleşen, küçülen, işsizler ordusunun çığ gibi büyüdüğü bir Türkiye demektir. Eğer biz ülkemizi seviyorsak, bu ülkenin gelişmesini, büyümesini, kalkınmasını istiyorsak istikrarla beraber olacağız” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Organize Sanayi Bölgesi Köprülü Kavşağı temeli Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, OSB Başkanı Fatih Tosyalı ve iş adamları tarafından atıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here