Epilepsi Hastası Baba, Hasta Kızı İçin Yardım Bekliyor

0
67

Kendisi Epilepsi Hastası olan, kızının da Akciğer Yetmezliği çektiğini bu yüzden tedavisinin sürekli olması gerektiğini kaydeden Doğan Akgül, hayırseverlerin yardımını bekliyor. Kaymakamlık aracılığı ile yardım aldığını belirten Çaresiz Baba, aldığı bu yardımın yetmediğini vurguladı.

2012’de yakalandığı Epilepsi Hastalığı ile savaşmak zorunda kalan Doğan Akgül isimli vatandaş, 6 ay önce küçük kızı Büşra Akgül’e de Akciğer Yetmezliği teşhisi konduğunu belirterek, çaresiz durumda kaldığını anlattı. Hastalığının elverdiğince, sebze halinde veya tarlada çalıştığını kaydeden Akgül, kızının hastalığının günden güne arttığını ve ilaç bulmakta zorlandığını söyledi.

Birlikte yaşadığı annesinin de Diyaliz hastası olduğunu, 2 yıl önce evlerinin yandığını ve tüm bu olumsuzluklara rağmen gücünün yettiğince ailesine bakmaya çalıştığını kaydeden Doğan Akgül, en azından kızının ilaçlarını alabilmek adına hayırseverlerden yardım beklediğini söyledi.

Komşularının da el birliğince kendilerine yardım ettiğine dikkat çeken Çaresiz Baba; “Kızım Büşra’nın ilaçları, her ay kargo ücretleriyle birlikte 450 TL’yi buluyor. Kaymakamlıktan ve Aile Fonundan yardım alıyorum. Ancak bu bize yeterli gelmiyor. Hastalığımdan dolayı sürekli bir işte de çalışamıyorum. İyi olduğum sürede çalıştıklarım da bize yetmiyor. Gücüm yettiğince aileme bakıyorum ama hayırsever insanlarımızdan da yardım istiyorum” şeklinde konuştu.

Acılı ve çaresiz baba, Kızı Büşra’nın ve kendisinin bu çaresizliğine hayırseverlerin kayıtsız kalmayacağına inandığını da vurguladı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here