“Elimden Gelen İmkânları Gençlere Seferber Edeceğim”

0
203

mehmet alğan28Ak Parti Milletvekili Adayı Alğan, Azganlık ve Orhangazi Mahallesinde Köylü Kadınları Dinledi…

Ak Parti Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Alğan, İskenderun’un Azganlık ve Orhangazi Mahallelerinde kırsal kesiminin kadınlarıyla seçim çalışmaları kapsamında buluştu. Köylü kadınların seslerine kulak veren Alğan’a kadınlar; “Siz gençlerimizin umut ışığı, ilham kaynağısınız” dedi.  Kadınlar Mehmet Alğan’dan gençlere yönelik iş sahası ve gençlik projeleri istedi.

Köylü kadınlar; “Bize selam bile vermek istemiyorlar çoğu kez. Seçilince unutuyorlar. Söz veriyorlar yerine getirmiyorlar. Oğlumuz kızımız işsiz. Kimi eğitimli meslek sahibi. Bunların yanı sıra eğitimsiz ve vasıfsız işçi konumunda olan gençlerimiz de var.

mehmet alğan29

Biz bu gençlerimizin bir meslek sahibi olmasını, bir iş sahibi olmasını istiyoruz. Bazı vekillerimiz seçilince unutuyorlar. Siz bizi unutmayın. Sorunlarımıza çare bulun. Size inanıyoruz, güveniyoruz” diyerek genç vekil adayı Mehmet Alğan’ı büyük bir umut ışığı olarak gördüklerini ifade ettiler.

Özellikle gençler için elinden geleni yapacağını vurgulayan Alğan da; “Söz verip sözümü tutmamak istemiyorum.  Memleketim için özellikle 30 yaş altı gençler için elimden gelen hizmeti yapacağız. Onlara iş sahası açmak için elimden gelen her şeyi yapacağım. Müslüman’ın verdiği sözün ehemmiyeti var. Ben elimden gelen imkânları gençlere seferber edeceğim” dedi. Mehmet Alğan’ı dinleyen köylü kadınlar daha sonra Mehmet Alğan’a başarı dileyerek; “Böyle yaparsan sen kazançlı çıkarsın” diye de öğüt verdiler.

mehmet alğan30

Alğan, Çocuklara ve Gençlere Tekne Turu Düzenledi

28 Yaşında Ak Parti’den Hatay milletvekili 4. Sıra adayı olan Mehmet Alğan, İskenderun’da gençler ve çocuklara yönelik tekne turu düzenledi. Tekneyle gençlere ve çocuklara İskenderun Körfezi’ni gezdiren Alğan, projelerinden bahsedip gençlerin siyasette aktif rol alması gerektiğini söyledi. Alğan; “Çok güzel bir ekip ruhu oluştu. Biz büyük bir aileyiz, yediden yetmişe güzel bir hikâyeye doğru gidiyoruz. Allah’ın izniyle bu hikâyemiz 7 Haziran’da mutlu bir hikâyeye dönüşecek ve ezici güzel bir zaferle sonuçlanacak. İnşallah gemiyle denize açıldığımız gibi hep beraber güzel günlere açılacağız” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here