Dr. Kahraman Aday Adaylığını İskenderun’da da Açıkladı

0
145

hakan kahraman2Özel İskenderun Gelişim Hastanesinin Kurucu Başkanı, Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Hakan Kahraman, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığına CHP’den aday adayı olduğunu İskenderun’da basın mensupları ile de paylaştı. Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu basın aracılığıyla kamuoyuna duyuran Dr. Kahraman, kendisinin hiçbir zaman için rant peşinde değil, hizmetin peşinde olacağını belirtti.

Geçtiğimiz hafta sonu Emirgan Kafe’de düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında Hatay Büyükşehir Belediyesi için CHP’den Aday Adaylığını açıklayan Dr. Hakan Kahraman; “Yerel seçimlerde ilimiz ilk defa Büyükşehir belediye başkanlığı yarışı içerisine girecektir. Bu yarışta bende CHP’den varım! Hasta doktor ilişkileri beni halkla kaynaştırdı. Bu bölgedeki her etnik ve siyasi kesimden oy alacağıma inandığım için Büyükşehir belediye başkanlığı için aday adayı oldum. Ben uzun yıllar siyasetin içinde olan bir ailenin ferdiyim. İki aylık ilimizden yaptığım çalışmalar neticesinde birçok ilçesinde yakın çevremin desteğini görünce bunu kendimde bir avantaj olarak görüyorum.

hakan kahraman3

Hatay’ın büyük şehir olması ile beraber ilçe belediye başkanlığının yetkileri kısıtlandı. Bundan dolayıdır ki, Büyükşehir belediye başkanlığı çok önemlidir. Onun içinde bu makama gelecek kişinin halkın her kesimini kucaklayacak birisi olması gerekir. Ben bunu yapacağıma inanıyorum!

Benim şuanda Hatay için hazırladığım ve yapmayı düşündüğüm 80 proje şimdiden hazır! Bu projelerimin tamamı da halka yöneliktir. Ben hiçbir zaman için rant peşinde değil, hizmetin peşinde olacağım” dedi.

Dr. Kahraman basının da sorularına tek-tek yanıt vererek, yapmayı hedeflediği İskenderun’da bulunan karayollarının yerini New York’taki gibi Center Park yapma düşüncesi gibi birkaç projesini de anlattı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here