‘Hain Planlardan Hiçbir Zaman Sonuç Alınamaz!’

0
264

belen chp2CHP Belen İlçe Yönetimi Ali Yeral’ı Ziyaret Etti…

CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, yönetim kurulu üyeleri ve Kadın Kolları Başkanı Hatice Bilen ile kadın kolları yönetimiyle birlikte kısa bir süre önce evine yapılan alçak ve çirkin saldırıyı kınamak ve geçmiş olsun dileklerinde bulunmak adına Ali Yeral’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Yeral’ın başkanlığını yaptığı Ehlibeyt Kültür ve Dayanışma Vakfı (EHDAV)’nda gerçekleşen ziyarette konuşan CHP Belen İlçe Başkanı Yüksel, Reyhanlı’da meydana gelen hain ve kalleş saldırıyla alakalı ortak tepki verildiğinin de altını çizerek, Hatay’da hiç kimsenin kardeşliği bozamayacağını, oynanan bu oyunun hedefine varamayacağını belirtti.

Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Yüksel; “Hatay’da her kökenden insan yıllar boyu bir arada yaşamaktadır ve bundan sonrada yaşayacaktır. Bu olaylara vesile olanları, insanları katledenleri lanetliyoruz. Gün birlik günüdür ve bu birliktelikle beladan kurtulacağımıza inanıyoruz. Hain planlardan hiç bir sonuç alınmamıştır, alınmayacaktır” dedi.

Yüksel açıklamalarında ayrıca, Yeral’ın evine yapılan saldırının delilleri olduğu halde faillerinin bulunamadığını, Reyhanlı’da meydana gelen patlamanın faillerinin kısa zamanda nasıl bulunduğunun da dikkat çekici olduğunu ifade etti.

CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel ve diğer yöneticilerin ziyaretimizden dolayı memnuniyetini belirten Ali Yeral ise yine Hatay’da oynanmak istenen oyuna vurgu yaparak, mezhep kavgasının çıkarılmasını isteyen zihniyeti bozukların, bu emellerine varamayacağına işaret etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here