Dezenfeksiyon Çalışmalarında Hız Kesmek Yok

0
121

Hatay Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs (COVID-19) riskine karşı dezenfeksiyon ve sterilizasyon çalışmalarını il genelinde büyük hassasiyetle yürütüyor.

Hatay halkının sağlığını ön planda tutan, bu konuda akılcı ve kararlı adımlar atan Büyükşehir ekipleri, kamuya açık alanlarda, kamu kurum ve kuruluşlarında, toplu taşıma hizmeti veren otobüs ile taksi duraklarında, ibadethanelerde ve daha birçok noktada yürüttüğü dezenfeksiyon çalışmalarına devam ediyor.

Büyükşehir yöneticilerinin gerçekleştirdiği toplantı sonrasında aldığı önlemleri en üst seviyeye çıkaran ekipler, çalışmalarını büyük dikkat ve hassasiyetle gerçekleştiriyor.

Vatandaşları zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmaması konusunda bir kez daha uyaran Büyükşehir ekipleri, Hatay halkının sağlığı için aralıksız çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Büyükşehir Ortak Akıl İle Hareket Ediyor

Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs(COVID-19) tehlikesine karşı tüm birimleriyle koordineli hareket ediyor. Vatandaşların sağlığını ön planda tutan ve aldığı kararları bilimsel ve akılcı yollarla uygulamaya koyan Büyükşehir ekipleri, hijyen denetimlerini, dezenfeksiyon ve sterilizasyon çalışmalarını arttırarak sürdürüyor.

Büyükşehir Zabıta Daire Başkanlığına bağlı zabıta ekipleri ile Sağlık Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı gıda mühendisleri, il genelinde umuma açık lokanta vb. işletmelerde hijyen denetimi gerçekleştirdi.

Büyükşehir zabıta ekipleri ayrıca; cadde ve sokaklarla, kamu kurum ve kuruluş binalarında, iş yerlerinin camekânları ile kentin çeşitli bölgelerinde vatandaşların rahatça görebilecekleri alanlara koronavirüse karşı önleyici ve koruyucu bilgiler içeren afişleri astı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here