Derin; “Aday İsimler Bugünlerde Açıklanacak!”

0
31

CHP Heyetinden Gazetemiz İdarehanesine Ziyaret
Derin; “Aday İsimler Bugünlerde Açıklanacak!”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun İlçe Örgütü, Gazetemiz İskenderun’u ziyaret etti. CHP İskenderun İlçe Başkanı Hüseyin Derin ve yönetimi, gazetemizi ziyaret ederek, çiçek takdiminde bulundu.

İskenderun Gazetesi İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli, Yazı İşleri Müdürü İlyas Edip Terbiyeli ve Editör Helga Terbiyeli tarafından ağırlanan CHP Heyeti, samimi karşılamadan ötürü gazete ailesine teşekkürlerini iletti.

Nazik ziyaretlerinden ötürü Başkan Derin ve yönetimine teşekkür eden Rızkullah Terbiyeli, deprem bölgesi olan kentimizde, seçim sürecinin daha hassas geçirilmesi gerektiğini vurgularken, tüm adayların kırmadan, ayrıştırmadan, birbirlerine kırıcı üslup kullanmadan süreci geçirmelerinin daha doğru olacağını kaydetti.

CHP İlçe Başkanı Hüseyin Derin de aynı fikirde olduğunu, yerel seçim sürecinin bölgemizde daha hassas geçeceğini söyledi. Yerel seçimler ve henüz açıklanmayan ilçe belediye başkan adayları hakkında da açıklamalarda bulunan Başkan Derin, adayların önümüzdeki birkaç gün içinde açıklanmasını beklediklerini de sözlerine ekledi.

Nezaket ziyareti, daha sonra kent ve ülke gündemi hakkında sohbetlerle devam etti. Sohbetler sırasında, ülkemiz genelinde siyasetin 31 Mart yerel seçimlerine odaklandığı ancak son dönemde yaşanan ekonomik krizin tüm ülke genelindeki vatandaşları etkilediği de ortak görüş olarak öne çıktı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here