Civelek; “Öğretmenlerimize Güveniyorum”

0
114

civelek-uğur dershanesiBaşkan Civelek İskenderun Uğur Dershanesi’nde Öğretmenlerle Bir Araya Geldi

İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, İskenderun Uğur Dershanesi’nde öğretmenlerle bir araya geldi. Her hafta sonu geleneksel olarak düzenlenen kahvaltıda, öğretmenlerle bir araya gelen Belediye Başkanı Civelek,  eğitimcilerle bir arada olmaktan dolayı mutluluğunu dile getirdi.

Ortadoğu ülkelerinde yaşanan sıkıntılara dikkat çeken Belediye Başkanı Civelek; “Ortadoğu’daki sıkıntıları yaşamıyorsak bu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sayesinde, bize yaşattığı Rönesansla olmuştur. Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk bize bilim ve aklı manevi miras olarak bırakmıştır. Dünya değişiyor ve gelişiyor. Bugün dünyanın gidişi özgürlük ve demokrasi yoludur. Demokrasinin alternatifi daha demokrasidir. Gidiş bu yönde olmalıdır. Bunun tersine giden ülkenin sonu felakettir” dedi.

 Eğitime önem vermek gerektiğini, bu anlamda öğretmenlere büyük görev düştüğünü belirten Başkan Civelek; “Yarınlarımızı hazırlayacak olan sizlersiniz. Batının kölesi olmamak için eğitime önem vermeliyiz. Eğitimli halk sorgulayabilen halktır. En fazla önem vermemiz gereken eğitimdir. Öğretmenlerimizle birlikte olmaktan onur duyuyorum. Halkımızın sizlerden büyük beklentisi var, ben gelecekten umutluyum, öğretmenlerimize güveniyorum. Bu büyük sorumluluğu yerine getireceğinizden eminim” diye konuştu.

İskenderun Uğur Dershanesi Müdürü Mustafa Uçan da yaptığı konuşmasında; “Biz şehre yaptığı hizmetlerin ötesinde bir eğitimci öğretmen dostu olduğu için Başkanımızı daha çok seviyoruz. Kadın kültür evleri, sanat hareketleri ve gençlere, eğitime verdiği önem nedeniyle Başkanımızı takdir ediyoruz ve bir eğitimci olarak teşekkür ediyoruz. Başarılar diliyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here