Belen ve Kumlu’da Lütfü Savaş Rüzgârı Esti

0
112

lütfü savaş53Gerçekleştirdiği ziyaret, toplantı ve mitinglerle yerel seçim çalışmalarını sürdüren CHP Hatay Belediye Başkan Adayı ve Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Belen ve Kumlu ilçelerinde miting havasında geçen toplantı ve açılış gerçekleştirdi.

İlk olarak Belen’de ilçe seçim koordinasyon merkezinin açılışını kalabalık bir halk topluluğu ile gerçekleştiren Başkan Savaş, hemşerilerine seçim otobüsü üzerinden yaptığı konuşmada hep birlikte el ele vererek Hatay’ı layık olduğu güzel yerlere getireceklerini ifade etti.

lütfü savaş54

Büyük coşku selinin yaşandığı açılışta CHP Hatay Milletvekili Hatay Milletvekili Hasan Akgöl ve ev sahibi olan CHP Belen Belediye Başkan Adayı Fevzi Yüksel, Türkiye’nin birleştirici gücü CHP’nin Hatay’ın birleştirici gücü Lütfü Savaş’ı kadrosuna katarak gücüne güç kattığını ifade ettiler.

CHP Belen ilçe seçim koordinasyon bürosu açılışının ardından Kumlu’ya geçen Başkan Savaş’ı Akpınar Köyü’nde bekleyen CHP Kumlu Belediye Başkan Adayı Ekrem Baldıran, Savaş’ı ilçelerinde ağırlıyor olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Lütfü Savaş’ın Hatay’ın geneli adına çok büyük bir şans olduğunu belirten Baldıran, 30 Mart’ta ayağımıza kadar gelen bu önemli şansın değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

lütfü savaş55

Baldıran’ın ardından söz alan Başkan Savaş ise, Hatay’ın en önemli eksiğinin huzur olduğunu ifade etti ve Hatay’ı modern şehircilik anlayışı ile buluşturmak üzere yola Türkiye’nin birleştirici gücü CHP çatısı altında çıktığını söyledi.

Büyük coşkunun yaşandığı etkinliklerde slogan ve alkışlarla desteklenen Başkan Savaş, gösterilen teveccühe teşekkür ederek karşılık verdi.

lütfü savaş56

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here