Atalar’da Sivil Savunma Haftası Kutlandı

0
111

atalar koleji (13)Özel Atalar Koleji İlköğretim Okulu öğrenci ve öğretmenleri, Sivil Savunma Haftası’nı okulun Konferans salonunda düzenlenen etkinlikle kutladı.

Sivil Savunma Haftası kutlama etkinliği Atalar Koleji 6/A sınıfı öğrencilerinden İlknur Ece Güvenç’in günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla başladı.

Mustafa Kemal Atatürk’ün “Felaket başa gelmeden evvel önleyici ve koruyucu tedbirleri düşünmek lazımdır, geldikten sonra dövünmenin yararı oktur” sözüne vurgu yapılarak düzenlenen kutlama programında 2/A sınıfı öğrencilerinden Batuhan Uyanık, 3/A sınıfı öğrencilerinden Nehir Parlar ve Dilara Eren “Sivil Savunma” isimli şiirleri okudu. Daha sonra da, 4/A sınıfı öğrencilerinden Nisa Barazi ve Gökhan Omrak, birlikte kürsüye çıkarak sivil savunmayla ilgili özlü sözleri okudu.

Türkçe Öğretmeni Sadiye Kınalı ve Sınıf Öğretmeni Kazım Kara ise öğrencilere sinevizyon gösterisi eşliğinde yangın, sel, deprem gibi doğal olaylar hakkında bilgiler verdi, doğal olaylar öncesinde ve sırasında neler yapılacağını, alınacak önlemleri anlattı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here