Civelek; “Halkımız İçin Hizmetlerimize Devam Edeceğiz”

0
97

civelek-karayılan1CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yusuf Civelek; “Halkımız İçin Hizmetlerimize Devam Edeceğiz”

Belediye Başkanı ve CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yusuf Civelek Fatih Sultan Mahallesi ve Karayılan Beldesini ziyaret etti

Antakya Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın da katıldığı ziyarette, mahalle sakinlerine hitap eden Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, küresel iklim değişiklikleri yaşandığını, barajlarda su seviyesinin yüzde 35’lere düştüğünü anımsatarak, küresel iklim değişikliklerine karşı suyuyla, drenaj kanalıyla önlemler alındığını söyledi.

Belediye Başkanı Civelek; “İskenderun’da en önemli sorun su sorunuydu. İskenderun’da su problemini çözdük. Çok sert yağmurlar olacak. Her tarafa drenaj kanalları yaptık. İskelemiz çok güzel oldu. Sahilde peyzaj yaptık, sosyal tesislerimizi biz çalıştırıyoruz. Çalışanlarımızı ayırmadık. Kim işini yapıyorsa, ekmeğine çalışıyorsa devam etti. Önümüzde seçim var. Halkımız teveccüh gösterirse, halkımız için hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi.

civelek-karayılan2

Çevrenin ve doğanın ekolojik dengesini bozan, yer altı sularını kirleten, havayı zehirleyen her türlü girişime karşı olduğunu belirten Belediye Başkanı Civelek; “Yeşil alanları arttırdık ve arttırmaya devam edeceğiz. Parklar yaptık, yeni parklar yapacağız. Yakında köprüyü de hizmete açacağız. Pazarın da üstünü kapatacağız” diye konuştu.

Antakya Belediye Başkanı ve CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Lütfü Savaş da yaptığı konuşmasında, Antakya’da ve İskenderun’da altyapı çalışmasının yapıldığını söyledi. Savaş; “Hatay’ı bütünleştirecek, huzura katkı sağlayacak, tüm renklerimizin umutlarını arttıracak, birbirlerine güvenini arttıracak, gelecek ile ilgili çocukları ve torunlarıyla ilgili kaygılarını giderecek, güven ortamını arttıracağız. Önce huzuru sağlayacağız. Hizmette sıkıntı yok zaten Yusuf Bey de yapacağını yaptı, biz de” diye konuştu.

CHP Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu, CHP İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar, Fatih Sultan Mahallesi Muhtarı Mehmet Zabun, Güzelçay Mahallesi Muhtarı Davut Zabun ve partililerin de katıldığı mahalle ziyaretinde, sakinler Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e sevgi gösterisinde bulundu.

Belediye Başkanı Yusuf H.Civelek, Karayılan beldesini de ziyaret etti. Ziyarete, Hatay Milletvekilleri Mevlüt Dudu, Refik Eryılmaz, Antakya Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç.Dr.Lütfü Savaş, Cumhuriyet Halk Partisi İl, ilçe ve belde yöneticileri de katıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here