CHP’li Hakverdi’den 8 Mart Mesajı!

0
190

Hakverdi; “Ülkemizin Yönetimi Ve Geleceğinde Daha Fazla Söz Sahibi Olma Yolunda Mücadele Edeceğiz”

CHP Hatay İl Başkan Vekili Prof. Dr. Sibel Hakverdi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Hakverdi, Türk kadınları olarak her zamankinden daha güçlü ve ülkemizin yönetimi ve geleceğinde daha fazla söz sahibi olma yolunda mücadele edeceklerini vurguladığı mesajında, ayrıca şunları söyledi;

“Medeniyetlerin gelişmesinde ve ilerlemesinde büyük katkı sağlayan kadınlar, topluma katkılarını, tarihte kazanmış olduğu zaferlerle kanıtlamıştır. Kadınlar; daima özveri ve sevginin kaynağı olmuştur. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü gerçek anlamda siyasi, sosyal ve ekonomik olarak kadının eşitliğe kavuşmasının bir mücadelesidir.

Dünyanın hiçbir yerinde görülmemiş mücadeleler veren Türk kadını, büyük bir özveri ve hassasiyetle dün olduğu gibi bugün de sağlıklı, mutlu ve güzelliklerle dolu gelişmiş bir toplum olmanın mihenk taşı olma özelliğini koruyarak ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıyacaktır. Artık biz Türk kadınları olarak da her zamankinden daha güçlü ve ülkemizin yönetimi ve geleceğinde daha fazla söz sahibi olma yolunda mücadeleye devam edeceğiz.

Bu duygularımla ile hayatın her alanını güzelleştiren ve dünyanın daha yaşanacak bir hal almasını sağlayan tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here