CHP Meclis Grubundan İtfaiye Teşkilatına Ziyaret

0
99

İskenderun Belediyesi Cumhuriyet Halk Partili Meclis Üyeleri ile ilçe yönetimi, itfaiye haftası dolayısıyla, Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Teşkilatına tebrik ziyaretinde bulundu. Ziyarete Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk de eşlik ederek, itfaiye ekipleriyle bir araya geldi.

Hatay 2. Bölge İtfaiye Müdürü Ahmet Serhat Beydilli ve itfaiye personelleri tarafından karşılanan CHP Grubu, baklava ikramıyla itfaiye ekiplerinin haftalarını kutladı.

İtfaiye ekiplerinin büyük bir özveriyle 24 saat esasına göre canlarını hiçe sayarak çalıştıklarını vurgulayan CHP Grup Başkan vekili Ali Mutlu; “Gece gündüz demeden, 24 saat canla başla çalışıyorsunuz. Emeğinize sağlık. Haftanız kutlu olsun” dedi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk de, itfaiye ekiplerine özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ederek, her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

CHP İskenderun İlçe Başkan vekili Semir Çıtanak ise, Hatay 2. Bölge İtfaiye Müdürü Ahmet Serhat Beydilli nezdinde tüm itfaiye personellerinin haftasını kutladı.

Yapılan nazik ziyaretten ötürü teşekkürlerini sunan Hatay 2. Bölge İtfaiye Müdürü Ahmet Serhat Beydilli de itfaiye teşkilatının tarihçesinden kısaca söz ederek; “İtfaiye teşkilatımız, Osmanlı’da III. Ahmet döneminde ilk olarak 1714 yılında ‘Tulumbacılar Ocağı’ adıyla kurulmuştur. 25 Eylül 1923 tarihinde İtfaiye Teşkilatı ismiyle belediyelere devrolan teşkilatımız bu yıl da 97. yılını kutluyor.

Biz ikinci bölge olarak 280 personelle, Belen’den Erzin’e kadar, can ve mal güvenliğini korumak için hizmet veriyoruz. Hatay Büyükşehir Belediyesi bünyesinde ise toplam 700 personelle gece gündüz demeden, 24 saat esasına göre hizmet veriyoruz” diye konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here