CHP Meclis Grubu Kaymakam Yönden’i Ziyaret Etti

0
100

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Meclis Grubu İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’i makamında ziyaret etti.

Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyaret esnasında; CHP Belediye Meclis Grup Başkan Vekili Ali Mutlu ve beraberindeki meclis üyeleri, misafirperverliği ve hoşsohbetinden dolayı Kaymakam İskender Yönden’e teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diledi.

CHP Grup Başkanvekili Ali Mutlu, meclis grupları ve çalışmaları hakkında Kaymakam Yönden’e bilgiler aktardı ve meclis üyesi arkadaşlarını tek tek tanıttı.

Belediye Meclisinin CHP 13, Ak Parti 17 ve DP 1 olmak üzere toplam 31 kişiden oluştuğunu aktaran Mutlu; “İskenderun belediyesinde tüm meclis üyesi arkadaşlarımızla uyum içerisinde çalışıyoruz. İskenderun’un yararına olacak, güzel olan her türlü projede Belediye Başkanımızın destekçisiyiz. Aykırı gördüğümüz yerde de eleştirilerimizi dile getirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Samimi bir sohbet ortamında geçen ziyarette kent yararına olabilecek konularda fikir alışverişinde bulunuldu. Kaymakam Yönden, ziyaretten ötürü CHP Meclis Grubuna teşekkürlerini iletti. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here