CHP Belen’den Halaçoğlu’na Kınama

0
59

chp belen75Başkan Yüksel; “CHP’lilerin İnancına Laf Söylemek Kimsenin Haddi Değil!”

TBMM Başkanı seçildi ama sular hala durulmuyor. Başkanlık seçimleri sonrası MHP’ye tepkiler devam ederken, MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu, yaptığı basın açıklamasında yeni bir skandala imza attı.

TBMM Başkanlığı seçimi sonrasındaki tepkiler üzerine açıklamada bulunan MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu’nun; “Deniz Baykal’ı desteklesek, AKP’nin tabiriyle ‘Dinsiz bir partinin adamını seçtiniz’ diye yükleneceklerdi” demesi üzerine ortalık fena karıştı. Sosyal medya hesapları üzerinden tepkiler çığ gibi büyürken, bir yandan da CHP’liler Halaçoğlu’nun özür dilemesini istedi. Bunun üzerine tekrar kameralar karşısına geçen Halaçoğlu; “Ne kadar saldırırlarsa saldırsınlar, özrü gerektirecek hiçbir sözüm olmadı. Kimse karşısında eğilmem. Sadece Allah huzurunda rükûda ve secdede eğilirim” dedi.

MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu’nun tartışma yaratan açıklamalarının ardından CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, ilçe teşkilatı adına sosyal paylaşım sitesi üzerinden yaptığı açıklamada; “Biz Cumhuriyet Halk Partililer ibadetlerimizi Allah için yaparız. Dinin kimde olduğunu yaratan bilir. Kıblemizden ve abdestimizden eminiz ve vicdanen rahatız. Cumhuriyet Halk Partililerin inancına laf söylemek kimsenin haddi değil hakkı da değil. Bunu yapan zatı kınıyor ve lanetliyorum” diyerek Halaçoğlu’nu sert bir dille eleştirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here