Burcu ve Daniel Muhteşem Bir Düğünle Dünya Evine Girdi

0
58

İskenderun’un tanınmış kuyum esnaflarından Aydın Demirci’nin oğlu, İlyas Demirci’nin de yeğeni olan Daniel Demirci, Bayraktar Ailesi’nin güzel kızı Burcu ile dünya evine girdi.

İskenderun Müjdeleme Latin Katolik Kilisesinde gerçekleşen dini nikâhı Adıyaman ve Çevre İller Süryani Kadim Meropoliti, Patrik Vekili Melki Ürek yönetti. Oldukça görkemli bir şekilde geçen kilise töreninin ardından düğün salonuna geçildi.

Beyaz Saray Düğün Salonunda yemekli düğün olarak gerçekleşen merasime, Metropolit Melki Ürek’in yanı sıra, İskenderun Ermeni Kilisesi Pederi Avedis Tabaşyan, İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, kuyum esnafı, Bayraktar ve Demirci Aileleri, sevdikleri ve yakınları katılım gösterdi.

Düğün merasimi boyunca tüm konuklarla ilgilenip, merasimin kusursuz olmasına gayret gösteren genç çiftin mutlulukları ve heyecanları da gözlerinden okunuyordu.

Düğünde sahne alan Samandağ’ın yetiştirdiği, bölgemizdeki dünlerin vazgeçilmez ismi olan Semir Yalçın, davetlilere unutulmaz bir eğlence yaşattı.

Gelin ve damadın karşılıklı oynamaları alkış alırken, gece boyunca pist boş kalmadı. Gecenin ilerleyen saatlerinde sürpriz bir şekilde sahneye çıkan dansöz de davetlilerle birlikte göbek attı.

Bizde İskenderun Gazetesi olarak Burcu ve Daniel çiftine bir ömür boyu mutluluklar dilerken, Bayraktar ve Demirci Ailelerini de tebrik ederiz. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here