Bucaspor’u Yen, Yeniden Yükselişe Geç!

0
18

Temsilcimiz İskenderunspor, TFF 2. Ligin 18. haftasında, Pazar günü lig ikincisi Bucaspor 1928’i ağırlayacak. Turuncu-Mavililer, Osmaniye 7 Ocak Stadyumunda Pazar günü saat 13.00’te ağırlayacağı Bucaspor 1928 müsabakanın hazırlıklarına devam ediyor.

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta son haftalardaki başarısız sonuçların ardından ağır yaralanan Temsilcimiz İskenderunspor, bu hafta sonu önemli bir maça çıkacak. Turuncu-Mavili ekibimiz, geçtiğimiz hafta sonu sahasında konuk ettiği Bitexen Vanspor’a yenilerek liderlik koltuğundan olan ve ikinci sıraya gerileyen Bucaspor 1928’i konuk edecek.

İskenderunspor bu kritik maçın hazırlıklarını da aralıksız sürdürüyor. Teknik Direktör Bülent Yanihayat önderliğinde antrenmanlarına devam eden Turuncu-Mavililer, bu kritik maçtan galibiyetle ayrılmanın ve yükselişe geçerek yeniden zirve hesapları yapmanın peşinde olacak.

Kritik maç öncesinde; Etimesgut Belediyespor’u sahasında 4-0 yenen Kocaelispor 38 puanla liderliğe yükseldi. Bitexen Vanspor’a yenilen ve 35 puanda kalan Bucaspor 1928 ikinci sıraya gerilerken, Turuncu-Mavili temsilcimiz İskenderunspor ise Sarıyer deplasmanından eli boş dönmüş, 34 puanda kalarak üçüncü sıradaki yerini de korumuştu.

Kaptan 2 Ay Yok

Öte yandan İskenderunspor bu kritik maça takım kaptanı İrfan Başaran olmadan çıkacak. Kaptan İrfan’ın yaşadığı sakatlık nedeniyle yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here