“Bu Seçimi İskenderun’umuz İçin Fırsata Çevireceğiz!”

0
189

MHP Milletvekili Adaylarından Gazetemize Nezaket Ziyareti!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay Milletvekili Adayları İbrahim Gül ve İlhami Boşça, beraberinde İlçe Başkanı Turan Bozkurt, ilçe yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri Emir Selim Yazar ve Adnan İşler ile birlikte gazetemizi ziyaret ettiler.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli, Yazı İşleri Müdürü İlyas Edip Terbiyeli ve Köşe Yazarlarımızdan Nuri Erdener tarafından karşılanan MHP Heyeti, samimi karşılamadan ötürü teşekkürlerini ilettiler.

Ziyaret sırasında ilk olarak söz alan MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt; “Bu kritik süreçte bizlere ve partimize ilgi gösteren, tüm basın kuruluşları ile basın mensuplarına özellikle teşekkür ediyoruz. 24 Haziran seçimlerinde ilk hedefimiz diğer partilerle birlikte, Milliyetçi Hareket Partisi’nden de meclisimize en az 2 milletvekili göndererek, ilimizi daha iyi bir şekilde temsil etmektir. Bu hedefimiz doğrultusunda çalışıyoruz ve hedefimize ulaşacağımıza da canı gönülden inanıyoruz” dedi.

Daha sonra söz alan MHP Hatay Milletvekili Adayı İbrahim Gül ise İskenderun’un her zaman için ikinci plana atıldığının altını çizerek, bu durumu değiştirmek için göreve talip olduklarını kaydetti. MHP Adayı Gül; “Göz bebeğimiz İskenderun ilçesi her zaman için ikinci plana atılmış ve siyasi anlamda istediklerine bir türlü ulaşamamıştır. Bu bağlamda, seçimlerden zaferle çıkarak, Antakya lobisini de aşarak, hem bölgemize hem de ilçemize hizmet etmek istiyoruz. Bizim için aday sıralamasının hiçbir önemi yok. İlk sıradaki adayımız da son sıradaki adayımız da son güne kadar çalışacak ve hedefimize ulaşacağız” şeklinde konuştu.

MHP’li Adaylardan İlhami Boşça ise “İskenderun sevdalısı olarak bu dönemin İskenderun dönemi olmasını istiyoruz. İskenderun’umuzu ön plana çıkartmak istiyoruz. Siyasi olarak, siyasi aktörlerle ön plana çıkabiliriz. 24 Haziran seçimleri inşallah milletimizin ve devletimizin hayrına bir seçim olur. Teşkilat olarak hep birlikte çalışıp başarıya ulaşacağız. Bu seçimi İskenderun’umuz için fırsata çevireceğiz. Rüzgârı arkamıza alarak başarıya ulaşacağız. Buna yürekten inanıyoruz” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli de seçim sürecinin ve sonrasının hayırlı bir süreç olmasını temenni ederek, MHP heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti ve kendilerine bu yolda başarılar diledi. İskenderun’un yıllar boyunca hep geri itildiğinin de altını çizen Terbiyeli, vekil adaylarından öncelikle İskenderun’dan koparılan topraklarının geri alınması hususunda girişimde bulunmalarını talep etti.

Köşe Yazarımız Nuri Erdener de Milletvekili adaylarına başarılar dileyerek MHP’nin bu seçimlerde başarıya ulaşacağına inandığını söyledi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here