Bostancı ve Altunay’dan Sanat Şovu

0
311

Her yıl Ağustos ayında Arsuz’da düzenlenen Füsun Sayek Sağlık ve Kültür etkinlikleri kapsamında Kültür Kentleri Birliği Platformu Hatay İl Temsilciliğince Heykeltıraş-Mozaik sanatçısı Ahmet Bostancı ve Ressam-Mozaik sanatçısı Yusuf Altunay, İskender Sayek Kültür ve Sanat Evinde canlı performans sergilediler.

Ahmet Bostancı ve Yusuf Altunay, Prof. Dr. İskender Sayek, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Selin Sayek Böke, Kültür Kentleri Birliği Platformu Hatay Başkanı Nebih Nafile, Aylin Sayek Beyazıt ve katılan çok sayıda misafire adeta sanat şovu yaşattılar.

Kilden heykel yapan Ahmet Bostancı ve mozaik taşlarıyla tarihi bir resmi canlandıran Yusuf Altunay’ı çok sayıda misafir heyecanla izledi. Zaman zaman Prof. Dr. İskender Sayek’de çalışmaların içerisine dokundu.

Arsuz, 12. Füsun Sayek Sağlık ve Kültür Etkinlikleri 31 Ağustos’a kadar devam edecek. 24 Ağustos 2018 Cuma akşamı Nebih Nafile yönetimindeki şiir ve türkü etkinliğine edebiyat ve sanatseverlerin davet oldukları açıklandı. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here