Birinci Ligde Heyecan Dorukta!

0
77

Spor Toto Birinci Futbol Ligi’nde bitime iki hafta kala heyecan dorukta. Süper Lige direk çıkacak iki takım ile play-off grubunda mücadele edecek 4 ekip, artık bu süreçte belirlenecek. Ligde ilimizi temsil eden Bordo-Beyazlı ekip Hatayspor matematiksel olarak süren Süper Lige çıkma şansını bu iki hafta içinde sonuna kadar kovalayacak.

Lig lideri Gençlerbirliği, bu hafta sonunda Gazişehir ile karşılaşırken, kendisini puan olarak tehdit eden takım konumundaki Hatayspor, kendi sahasında Giresunspor ile karşılaşacak. Hatayspor rakibi Giresunspor karşısında puan kaybına uğrarsa Gençlerbirliği, yenilse bile Süper Lige yükselmeyi garantileyecek.

Geçen hafta aldığı galibiyetle ligde kalışını garantileyen Giresunspor’u konuk edecek olan Hatay temsilcisi, Süper Lige direkt çıkabilmek için son iki maçını kazanarak rakiplerinden gelecek haberleri beklemeye başlayacak. Bordo-Beyazlılar direk çıkma şansını yakalayamaz ise play-off oynayacak 4 takımın içinde yer alacak.

Birinci Futbol Ligi’nde, zirve yarışını ve play-off mücadelesini ilgilendiren tüm maçlar 12 Mayıs Pazar günü saat 16.30’da başlayacak.

Maçları Yönetecek Hakemler Belli Oldu

Öte yandan Spor Toto 1. Lig’in 33. haftasında yapılacak maçlarda görev alacak hakemler belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre, maçları yönetecek hakemler şöyle olacak: 11 Mayıs Cumartesi: Birevim Elazığspor-Afjet Afyonspor: Efe Tanrıverdi, Eskişehirspor-Adanaspor: Sarper Barış Saka. 12 Mayıs Pazar: Ümraniyespor-İstanbulspor: Çağdaş Altay, Adana Demirspor-Balıkesirspor Baltok: Mete Kalkavan, Abalı Denizlispor-Kardemir Karabükspor: Erkan Özdamar, Gazişehir Gaziantep-Gençlerbirliği: Bahattin Şimşek, Hatayspor-Giresunspor: Ali Şansalan, Altınordu-Boluspor: Ümit Öztürk, Osmanlıspor-Altay: Özgür Yankaya. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here