Belen Cumhur İttifakı’ndan Görkemli Açılış

0
19

Gül; “İlçemiz Hatay’ın Parlayan Yıldızı Olacak”

Belen Cumhur İttifakı, 31 Mart Yerel Seçimleri’ne, Belen Seçim Ofisi’nin coşkulu açılış töreniyle start verdi. Açılış töreninde, Cumhur İttifakı’nın vizyonu ve hedefleri vurgulandı. İttifakın adayları, kapsayıcı politikaları ve yerel ihtiyaçlara odaklanan projeleriyle halkın destek ve güvenini kazanma sözü verdi.

Belen Cumhur İtifakı’nın görkemli açılış törenine, Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel ve Lütfi Kaşıkçı, MHP Hatay İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, Erzin Belediye Başkanı Erhan Akı, geçmiş dönem milletvekilleri, belediye başkanları ve çok sayıda protokol katıldı.

Milletvekilleri Abdulkadir Özel ve Lütfi Kaşıkçı, Belen’in potansiyelini ve bölgenin kalkınması için yapılacak çalışmaları vurgulayarak, Cumhur İttifakı’nın güçlü duruşuna dikkat çekti ve özellikle yerel yönetimde işbirliği ve istikrarın önemine vurgu yaparak, halkın desteğine ihtiyaç duyulduğunu belirtti.

MHP Hatay İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay ise Belen, İskenderun ve Hatay’ın ilçelerinin yanı sıra büyükşehir belediyesinin önemine değinerek, yerel seçimlerde ortaya konacak projelerin ve adayların, bölgenin geleceği için belirleyici olduğunu ifade etti. Cumhur İttifakı’nın adaylarına tam destek verdiklerini belirten Altay, birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesi gerektiğini vurguladı.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk ise yaptığı konuşmada, Belen’in potansiyelini en iyi şekilde değerlendireceklerini ve bölgenin kalkınması için güçlü projeler üzerinde çalıştıklarını dile getirdi. Öntürk, halkın desteğiyle ve Belen’de tarih yazan İbrahim başkanla birlikte, Belen ve Hatay’ı daha yaşanabilir bir şehir haline getireceklerinin sözünü verdi.

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ise selamlama konuşmasının ardından yaptığı açıklamalarda 30 yıl önce ilçe statüsüne alınan Belen’in bir türlü istenilen hizmetlere ulaşamadığını dile getirerek; “5 yıl önce ilçe kimliğini kazandıracak projeler üzerinde çalıştık. Gönül gönüle verdik ve seçimden zaferle çıktık. İddiamız belediyemizin imkânlarıyla yerel hizmetleri yapmak, hükümetimizin desteğiyle de Belen’in yıllardır alamadığı hizmetleri getireceğimizin sözünü verdik.

Ata yadigârı olan ilçemizde, köklerinden kum koparmadan, bu şehri geleceğe taşıyacağız dedik ve 5 yıl önceye gittiğimizde şimdilerde neler yaptığımızın farkına varacaksınız. Kıymetli Belenli vatandaşlarım biz artık kocaman bir aileyiz. İnşallah birlikte 5 yıl daha Belen’imizde tarih yazarız. İlçemiz Hatay’ın parlayan yıldızı olacak. Görev sürem boyunda bilmeden kalbini kırdığım kişi olduysa helallik istiyorum. Bizler Belen belediyesi olarak partili partisiz herkese eşit hizmet etme bilinciyle çalıştık. Bizleri böylesine coşkuyla karşıladığınız için sizlere gönülden teşekkür ediyorum. Sağ olun var olun” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here