Başkandan Çok Amaçlı Stat ve Tesis Sözü!

0
61

iskspor ziyaret1Körfez İskenderunspor Futbol Takımı, Başkan Seyfi Dingil’i Ziyaret Etti

Körfez İskenderunspor futbolcuları Kulüp Başkanı Kazım Aydın ve Teknik Direktör Haluk Bulgurlu öncülüğünde dün İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e hayırlı olsun ve teşekkür ziyareti gerçekleştirdiler. Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette konuşan Başkan Dingil, futbolculara seslenerek; “Ligde kalmak için önümüzdeki kritik üç maç var, sizden isteğim bu maçları kazasız atlatmanızdır” dedi ve spora desteklerinin süreceğinin mesajını da verdi.

İlk sözü alan Körfez İskenderunspor Kulüp Başkanı Kazım Aydın, Başkan Dingil’in takıma verdiği destekten dolayı teşekkür ederek; “Yeni göreviniz hayırlı olsun demek ve göreve gelir gelmez bizlere vermiş olduğunuz destek için teşekkür etmek istedik. Futbolda moral ve motivasyonun başarıda %51 oranında etkisi vardır. Sizin desteğiniz ve takıma sahiplenmeniz neticesi, son dört haftadır takımızda gözle görülen bir toparlanma var. İnşallah son üç maçımızı da alıp, kümede kalacağız. Vermiş olduğunuz tüm desteklerden dolayı bir kez daha size teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Güzel Günler Bizi Bekliyor

Benim yerimde kim olsa aynı işi yapardı diyen Başkan Seyfi Dingil; “İnşallah ligde kalacağız. Ardından yeni sezon için güçlü bir takım yaratıp, 1. Lige yükselmenin gayretinde olacağız. Yeni bir takım kurarken bu kardeşlerimizi elbette sokağa atmayacağız. Biz bu takıma sahip çıkacağız. Yeni bir stat yapacağız. Futbolcu kardeşlerimizin hem sosyal hem de maddi sıkıntılarını çözeceğiz.

İskenderun’un adını hangi alanda olursa olsun duyuran her sporcunun yanında olacağız. Eski Başkan Cengiz Gül’e kulübü bu günlere getirdiği için teşekkür ediyorum. Güzel günler bizi bekliyor. Son üç maçı alıp, kümde kalacağımıza ben de inanıyorum. Gücümüz ve alın terimizle bu işin üstesinden geleceğiz.

İskenderun’a çok amaçlı bir stat ve tesis yapacağız. İskenderun’un adını üç beş yıl sonra herkes duyacak. Önümüzdeki sezona da Turuncu-Mavi olan yeni renklerimizle başlayacağız. Sizlere güveniyor ve inanıyorum, bu haftaki maçınıza da geleceğim. Hepinize başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” şeklinde konuştu.

iskspor ziyaret2

Bu takımı daha iyi yerlere birlikte getireceklerinin altını çizen Dingil, yeni sezon içinde Türkiye’nin önde gelen kulüpleri ile bir araya gelip, takıma destek için yardım isteyeceklerini belirterek; “Yeter ki bu sezon takımı ligde tutun!” diye konuştu.

Ligde kalacaklarına inandıklarını söyleyen Teknik Direktörü Haluk Bulgurlu da; “Takıma olan tüm katkılarınız için teşekkür ediyoruz. Sizin desteğiniz sonrası dört haftadır iyi gidiyoruz. Desteğinizle ligde kalacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Takım Kaptanı Salih Kardeşgiden ise; “Size teşekkür ediyoruz. Ligde kalmak adına elimizden geleni yapıp, inşallah ligde kalacağız” derken, Kaleci Kadir Tütüncü de; “Sizin desteğiniz sonrası bizde inanılmaz bir değişim oldu. Başımızda birilerinin olması, bizi seven bir belediye başkanı olması bize moral verdi. Desteğinize teşekkür ediyoruz. Ligde kalacağımıza inancımız tamdır” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Aydın, Belediye Başkanı Dingil’e, üzerinde “Seyfi Dingil” yazılı Turuncu-Mavi renkli 31 numaralı formayı hediye etti. Formaya teşekkür eden Belediye Başkanı Dingil bu formaya layık olmaya çalışacaklarını kaydetti ve futbolcularla toplu bir hatıra fotoğrafı çektirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here