3 Mayıs’ta 3. Lige Çıkan Biz Olacağız!

0
183

erzin bldspor6Erzin Belediyespor’un Başarılı Teknik Direktörü Can Güven ve Ekibi İddialı

Bölgesel Amatör Lig 3. Grupta şampiyon olan Erzin Belediyespor’un başarılı Teknik Direktörü Can Güven; “Grubumuzda şampiyon olduk. 3. Lige direk çıkmamız gerekirken bu yıl yeni bir uygulama ile play-off maçı oynamak zorundayız. Şuanda 3. Lig için son 90 dakikamız kaldı. Kimsenin endişesi olmasın, Erzin halkına 3. Lig heyecanı yaşatacağız” dedi.

Ligin ortasında ve liderle arasında 11 puan fark varken Erzin Belediyespor’un başına geçen ve sezon sonunda takımı şampiyonluğa ulaştıran Teknik Direktör Can Güven, elde edilen başarıyı değerlendirdi. Zor bir takımı devraldıklarını söyleyen Güven; “Ben ve teknik heyetim, başarılı olacağımıza inanıyorduk ve bu inancımızı takım oyuncuları ile Erzin halkına da inandırdık. Bu inanç sonucunda sezonu şampiyon olarak tamamladık. Şuanda 3. lige çıkmış olmamız lazımdı fakat federasyonun yeni uygulaması nedeniyle bir play-off maçı oynayacağız. Grupta şampiyon olacaksınız ama ligin ikincilerinden biriyle play-off maçı yapacaksınız, burada galip gelen 3. lige çıkacak. Bu adaletli değil ama yapacak bir şey yok!” şeklinde konuştu.

3. Lige çıkacaklarına tüm yürekleriyle inandıklarını da belirten Güven; “Bu noktaya gelmişken 3. Lig sevdamızdan kimse vazgeçmemizi beklemesin. Son 90 dakikada karşımıza kim çıkarsa çıksın, rakibimizi eleyip, Erzin halkına profesyonel lig heyecanı yaşatmak istiyoruz. Şu noktada Erzin Belediyespor sadece Erzin’in değil, Hatay’ın takımıdır. Tüm Hatay halkının bu takıma sahip çıkarak manevi destek vermeye davet ediyoruz. Onların bize vereceği destek ile 3. lige çıkacağımıza inanıyoruz.

Bu başarıda futbolcularımızın emekleri bizi bu noktaya taşıdı. Onlardan son 90 dakikada da ligdeki performanslarından daha da iyi bir performans ortaya koymalarını bekliyorum. Bizde futbolcularımızı finale özel olarak hazırlıyoruz. Bu maçı da alacağımıza inanıyoruz. 3 Mayıs’ta Erzin halkına 3. Ligi hediye edeceğiz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here