Başkan Fatih Tosyalı’nın Coronavirüs (Covid-19) Testi Pozitif Çıktı

0
150

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın coronavirüs testi pozitif çıktı. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Başkan Tosyalı, sağlık durumunun iyi olduğunu ve evinde istirahat ettiğini duyurdu. Tosyalı; “Bu hastalık nedeniyle şifa bekleyen herkese dua ediyor, dualarınızı bekliyorum” dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Covid-19 test sonucunun pozitif çıktığını bildirdi. Tosyalı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, yaptırdığı son Covid-19 testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Son bir ay içerisinde çeşitli nedenlerle 5 defa Covid-19 testi yaptırdığını belirten Tosyalı; “Son testin sonucunu öğrendiğim andan itibaren evimde istirahat halindeyim. Genel sağlık durumumda Allah’ıma çok şükür herhangi bir olumsuzluk yoktur. Takibimdeki rutin işleri evimden yürütüyorum.

Başta Sağlık İlçe Müdürümüz Dr. Volkan Yeter ve Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Veysel Yıldırım olmak üzere, Covid-19 servisi çalışanı değerli doktor, hemşire ve tüm sağlık personeline yüksek ilgilerinden dolayı can-ı gönülden teşekkür ederim. Bu hastalık nedeniyle şifa bekleyen herkese dua ediyor, dualarınızı bekliyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here