Başkan Tosyalı; “Millet Bahçesi İskenderun’umuza Hayırlı Olsun”

0
20

İskenderun 5 Temmuz Stadının yıkılarak yerine yapılan Millet Bahçesi görkemli bir törenle İskenderunluların hizmetine açıldı.

Pirireis Mahallesinde bölge halkının hizmetine açılan Millet Bahçesinin açılışı, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Ak Parti Hatay Milletvekilleri Abdülkadir Özel, Kemal Karahan, Hüseyin Yayman, Adem Yeşildal, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş adamları ile çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

Açılışta kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “40.000bin m2 Yeşil Alan, Millet Kıraathanesi, 3 km Bisiklet Yolu, Tenis Kortları, Halı Saha, Basketbol ve Voleybol Sahaları, 3 km Koşu ve Yürüyüş Yolları, Fitness Alanı, Çocuk Oyun Grupları, Kamelyalar, 2 Adet Açık Otopark Alanına sahip olan Millet Bahçesi projemizin bölgemize ve kıymetli hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Millet Bahçesi’nin açılışının ardından protokol üyeleri ve tüm katılımcılar iftar sofrasında bir araya geldi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here