Başkan Tosyalı; “Felaketin Yaralarını Elbirliğiyle Saracağız”

0
15

Kaymakam Demiryürek ve Başkan Tosyalı, Muhtarlarla Bir Araya Geldi…

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçedeki mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Millet Parkı içerisindeki Belediye Sosyal Tesisinde gerçekleştirilen buluşmaya İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, başkan yardımcılarımız ve daire müdürleri de katılım gösterdi.

Muhtarlarla tek-tek tokalaşıp hal ve hatır soran Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, proje ve çalışmalar hakkında muhtarlara bilgi verdi.

Eksikleri Gidermek Adına Büyük Çaba Sarf Ediyoruz

Konuşmasına, geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı İsa Taş’a rahmet dileyerek başlayan Başkan Tosyalı; “Göreve geldiğimiz günden bu yana muhtarlık müessesesini hep en üst düzeyde tutan bir belediye başkanıyım. Mahallemizi sizlerle yönetip, eksikleri sizlerden öğrenip hızla gidermek için tüm ekibimle birlikte gayret ve çaba gösteriyorum. Bu süreçte bana vermiş olduğunuz destekten dolayı 45 mahalle muhtarına ve muhtarlık azalarına teşekkür ediyorum.

İskenderun yaşamış olduğu felaketten, hepimizin elbirliğiyle çıkacak, eskisinden daha güzel olacağız. Yıkımlar devam ediyor, hafriyat kaldırımlarımız devam ediyor. Sahildeki çökmeden dolayı tahkimat işlemlerimiz devam ediyor. Terfi istasyonlarının ihaleleri yapıldı. Arıtma istasyonlarının yaklaşık 250 km su şebekesi çekildi, şimdi onların yaratmış oldukları olumsuzlukları hızla asfaltlama çalışmalarıyla gidermeye çalışıyoruz.

En Güzel İş Koordinasyon ile Birlik ve Beraberlik…

Sayın Kaymakamımıza da teşekkür ediyorum. Göreve geldiği günden bu yana gece gündüz bizlerle beraber! İskenderun’un sorunlarını gidermek için bize büyük destekler veriyor. Belki de bu dönemde yapılan en güzel iş koordinasyonun birlik ve beraberlik içerisinde olması. Burada olmayan vekilimize de teşekkür ediyorum, hükümetimizin tüm imkânlarını şehrimize getirmek için elinden gelen gayreti gösteriyor” şeklinde konuştu.

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek de, muhtarlar gününü kutlayarak, depremden bugüne yaşananlar ve yapılan çalışmalara değindi. Bu süreçte muhtarların, kurum müdürleri ve personellerinin, belediye daire müdürleri ve personellerinin vatandaşa yardım adına üstün çaba gösterdiğini kaydeden Kaymakam Demiryürek; “O dönem göstermiş olduğumuz çaba ve emek için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Muhtarlar adına söz alan Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Rıza Kekeç de, Başkan Tosyalı’ya böyle bir buluşma tertip ettiği için teşekkür etti. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here