Başkan Savaş’ın Koltuğuna Sevgi Su Yılmaz Oturdu

0
567

koltuk-büyükşehir1Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu Mehmet Rende Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Sevgi Su Yılmaz’a bıraktı. Temsili başkan Yılmaz, yaptığı hizmetlerden dolayı HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür etti.

Başkanlık makamına oturarak verdiği talimatlarla Hatay’ı yönetmenin heyecanını yaşayan Yılmaz, çevre kirliliğinin günümüzde en büyük sorun olduğuna dikkat çekerek, bunun önüne geçmek için geri dönüşüm kutularının konmasını istedi. Günümüzde bütün çocukların zamanlarını televizyon ve telefonla harcadıklarına dikkat çeken Yılmaz, bunun çok sağlıklı olmadığını, bunu engellemek içinde spor alanlarının ve çocukların, gençlerin vakit geçireceği bilgi evlerinin yapılmasını talep etti.

koltuk-büyükşehir2

Engelli vatandaşları da unutmayan Yılmaz, sosyal bir çatı altında toplanmalarını sağlamak için bir derneğin açılabileceğini ifade etti.

Mehmet Rende Ortaokulu Okul Müdürü Seyfittin Keleş, Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, Türkçe Öğretmeni Meral yıldırım ve Mehmet Rende Ortaokulu 5. sınıf öğrencileri Deniz Beyaz ile Eylül Bahçeci’nin de hazır bulunduğu programda minik Başkan Yılmaz, HBB Destek Hizmetleri Daire Başkanı Ramazan Sever, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mustafa Dönmez, Kültür ve Sosyal İşleri Daire Başkanı Mehmet Mursaloğlu, Zabıta Daire Başkanı Vekili Ahmet Kilisli ve Özel Kalem Müdürü Necmettin Çolak’tan yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Savaş, konuk öğrencilere tablet hediye ederek günün anısına konuklarla bol-bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here