Bakalım Daha Neler Göreceğiz!

0
105

suriyeli kamyoncu1Hafriyatı Yola Saçılan Kamyonun Sürücüsü Hem Suriyeli Hem Ehliyetsiz Çıktı

Dörtyol’da önceki gün saat 17.00 sıralarında Fadıl Keskin Bulvarı istikametinden E-91’e doğru giden 63 N 0791 Plakalı kamyonun damperi bir anda açıldı ve içerisindeki hafriyat yola saçıldı.

O esnada seyir halinde bir başka aracın olmaması büyük bir faciayı önlemiş oldu. Bir kilometre ileride emniyet güçleri tarafından durdurulan kamyonun sürücüsünün ise Suriye uyruklu olması şaşkınlık yarattı. Üzerinde pasaport, kimlik ve ehliyet bulunmayan H. K. isimli Suriye uyruklu şahıs işvereni C. Ö.’yi telefonla arayarak durumu izah etmeye çalıştı. Aracın ise Tramer’de yapılan sorgulamasında herhangi bir kaydına rastlanılamadı.

suriyeli kamyoncu2

Dörtyol Belediye Zabıta ekiplerinin de olay yerine gelmesinin ardından kamyonun Belediye’ye taşeron iş yapan bir firmaya ait olduğu anlaşıldı. Firma sahibi C. Ö.’ye ulaşan Zabıta Belediye’den istediği kepçe ile yolun temizliğini yaparken, emniyet mensupları da olay yerine Trafik ekiplerini davet ederek araç sürücüsü ve araç için işlem yaptırdı. Yol, uzun bir süre taşıt trafiğine kapalı kaldı. Suriyelinin akıbetinin ne olduğu hakkında ise Emniyet Teşkilatı bilgi vermekten kaçındı. Sedat İskenderoğlu/Dörtyol

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here