Atatürk Bulvarı ve Cengiz Topel Caddesi İki Yıldır İhmal Ediliyor

0
536

Atatürk Bulvarı ve Cengiz Topel Caddesinde yolların bozukluğu vatandaşı isyan noktasına getirirken, kentin bu bölgesindeki bozuk caddelerin iki yıla yakın bir süredir asfaltlanmamış olması da ayrı bir tartışma konusu oldu. Buradan geçen vatandaşların ihmal edilen bu çalışmanın bir an önce başlaması gerektiğine işaret etti.

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanındaki Atatürk Bulvarı ve Cengiz Topel Caddesinde, 2 yıl önce yapılan alt yapı çalışmaları nedeniyle kazılan yollar, halen asfaltlanmadı. Asfaltlanmayan yollar ise araç sürücülerine büyük sıkıntılar yaşatıyor.

Modern bir Kent hedefi ile yola çıkılmış olduğuna işaret eden duyarlı vatandaşlar, Atatürk Bulvarı ve Cengiz Topel Caddesinde asfaltlama çalışmalarının iki yıldır ihmal edildiğini, artık bu yolların asfaltlanarak modern bir şekilde kullanıma sunulmasını istiyor.

Bu yoldan geçerken sıkıntı yaşayan vatandaşlar, kentimizin en geniş ve en çok trafik yoğunluğunun yaşandığı bu yolların yağışlar başlamadan bir an önce asfaltlanması gerektiğine işaret ederek, Hatay Büyükşehir Belediyesi yetkili ve ilgililerini göreve davet ediyorlar. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here