Lider Hatayspor ‘Paşa’lar Gibi!

0
88

hatayspor15Stat: Bahçelievler İl Özel İdare

Hakemler: Sarper Barış Saka***, Murat Ergin Gözütok***, Ayhan Arısoy***

Gaziosmanpaşa: Erman**, Aykut**, Kadir**, Muhammed Emin Bakan***, Hasan* (Dk. 60 Muhammed Bay**), Samet Yüksel**, Sinan**, Baki Mercimek**, Nail**, Battal **(Dk. 73 Rıza*), Uğur**

Hatayspor: Fatih***, Mehmet***, Hasan** (Dk. 78 Enis*), Ömer Bozan** (Dk. 78 Serbay**), Güney***, Soner**, Özgür***, Barış**, Murat**, Taylan**(Dk. 84 Onur*), Serkan***

Gol: Dk. 40 Güney (Hatayspor)

Sarı kartlar: Dk. 20 Serkan, 83 Serbay (Hatayspor), Dk. 62 Kadir, Dk. 47 Uğur (Gaziosmanpaşa)

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup lideri olan Hatayspor, İstanbul deplasmanında karşılaştığı Gaziosmanpaşa’yı ilk yarıda Güney Atılgan’ın golü ile 1-0 yenmesini bildi. Bordo-Beyazlı ekip aldığı bu galibiyetle grup liderliğini sürdürdü.

Zorlu geçen karşılaşmaya kontrollü bir şekilde başlayan Lider Hatayspor, ilk yarının ortalarında oyun hâkimiyetini eline alarak rakip kalede etkili olmaya başladı. Karşılaşmanın 40. dakikasından aradığı golü Güney Atılgan ile bulan Lider Hatayspor, deplasmanda 0-1 öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısı da lider Hatayspor’un galibiyeti ile tamamlandı.

İkinci yarıya da istekli ve arzulu başlayan Lider Hatayspor, farkı arttırmak adına baskısını arttırsa da geliştirdiği ataklardan sonuç alamadı. Ev sahibi Gaziosmanpaşa de ender gelişen ataklarda sonuca gidemeyince, karşılaşma Lider Hatayspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here