“Arsuz’u Hak Ettiği Yere Taşımak İçin Hizmet Etmeye Hazırım”

0
131

İnşaat Mühendisi Bülent Seküçoğlu Arsuz Belediye Başkanlığı İçin Aday Adaylığını Açıkladı

İnşaat Mühendisi-İş adamı Bülent Seküçoğlu, CHP Arsuz İlçe Teşkilat binasında düzenlendiği geniş katılımlı bir toplantıyla Arsuz Belediyesine talip olduğunu kamuoyuna duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde aday adaylık başvurusunu CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin’e teslim eden Bülent Seküçoğlu kalabalık bir halk topluluğunun katılımı ile CHP Arsuz İlçe Teşkilat binasında projelerini anlattı. CHP Hatay milletvekili Suzan Şahin’in de katıldığı toplantı yoğun katılımla gerçekleşti.

CHP Hatay milletvekili Suzan Şahin Bülent Seküçoğlu’nun adaylık tanıtım toplantısında yaptığı konuşmasında; “Partimizden Arsuz Belediye Başkan aday adayı olan sevgili Bülent Seküçoğlu, diğer adaylarımız hepsi yakın dostumuz. Kim seçilirse seçilsin hepsinin Arsuz’a en iyi hizmeti vereceğine yürekten inanıyorum. Bugün aday kim olursa olsun aday bizim adayımız. Önemli olan Arsuz’un kazanması. Kimin başkan olacağına Arsuz halkı karar verecek. Bunun için geniş katılımlı bir teamül yoklaması, ön seçim, ya da halk oylaması gibi yöntemleri biz genel merkezimize öneriyoruz” dedi.

Arsuz Belediye Başkan aday adayı Bülent Seküçoğlu parti binasında yaptığı konuşmasında; “Sevgili dostların belediyecilik mühendislik, planlama, ekip ve gönül işidir. Uzmanlık ister düşüncesine sahip bir inşaat mühendisi kardeşiniz olarak diyorum ki;  mühendislik, uzmanlık ve vizyon ile ve de halkın söz ve karar sahibi olduğu bir yerel yönetim tarzı ile siz değerli halkımıza hizmet etmek için Arsuz’u yönetmeye hazırım. Karaağaçtan Kaleye kadar Arsuz’a hizmet etmek için bu kutlu göreve talibim” dedi.

Toplantıda projelerini anlatan Seküçoğlu; “Gerçekleştirmek istediğim projeler arasında çağdaş kentleşmenin yanı sıra pozitif yatırımların önünü açarak kentin ekonomik refahını yükseltmek, yeni istihdam alanları meydana getirmek ve dev projelerle Arsuz’u her yönüyle cazibe merkezi haline getirmek gibi hedeflerim var. Memleketimin bana sunduğu olanaklarla edindiğim deneyimlerimi, birikimlerimi, ideallerimi ve Arsuz’a dair projelerimi ve hayallerimi bir inşaat mühendisi kardeşiniz olarak Arsuz sevdalısı olarak Arsuz için yaşama geçirmek istiyorum.

Muhteşem doğası, iklimi, coğrafi konumu, sosyal kültürel ve tarihi değerleriyle tarımla balıkçılığıyla ve turizm potansiyeliyle Arsuz’u çağdaş bir dünya kenti haline getirmek, bu şirin kenti hak ettiği yere taşımak için hizmet etmeye hazırım. Deneyimli, donanımlı ve vizyon sahibi çalışma arkadaşlarımla birlikte Akdenizin inci gerdanlığı Arsuz’un marka değerini yükseltmeye, var olan değerleriyle dünya klasmanına taşımaya hazırım.

Ben ve çalışma arkadaşlarım görev verildiği takdirde ‘Kaliteli bir yönetimle kaliteli bir kent yaşamını gerçekleştirmek hedefine ulaşmayı vazgeçilmez bir görev bileceğiz. Halkın söz ve karar sahibi olduğu bir yerel yönetim ile Arsuz Belediyesini yönetmeye hazırız” dedi.

Arsuz Belediye Başkan aday adayı Bülent Seküçoğlu konuşmasının ardından, tebrikleri kabul etti. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here