“Hatay’ı Köy Olmaktan Çıkarıp Hak Ettiği Gibi Büyükşehir Yapmak İçin Yola Çıktık”

0
129

Mehmet Soydan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

22.Dönem Hatay Milletvekili Mehmet Soydan, Ak Parti Hatay İl Binasında Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayarak başvuru dilekçesini teslim etti.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığına adaylık dilekçesini Ak Parti İl Başkanı İbrahim Güler’e teslim eden Soydan’ı bu özel günde parti yetkilileri ve çok kalabalık vatandaş topluluğu yalnız bırakmadı.

Ak Parti İl ve İlçe Teşkilatlarının yanı sıra, toplantı salonuna sığmayan, Hatay’ın birçok ilçesinden gelen vatandaşlara hitap eden Soydan; “Değerli arkadaşlarım hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Konuşmama Ya Allah! Bismillah! diyerek başlamak istiyorum. Bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 80. ölüm yıl dönümü bu vesile ile Gazi M. Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmetle anıyorum. Değerli dostlar bugün Hatay’da yeni bir hizmet yolu açmak, Hatay’ı köy olmaktan çıkarıp hak ettiği gibi büyükşehir yapmak için yola çıktık.

Sevgili Hataylılar bir yola çıkarken iddialı olmak lazım. Onun için bizde yerel yönetimler başkanımızın ‘Her Yere Bir Tayyip Erdoğan Lazım” sözünden yola çıkarak, bizde Hatay’ın Tayyip Erdoğan’ı olmaya talibiz diyoruz.

Yıllardır bir koltukta olmadan, bir görevde bulunmadan inandığım yolda dik durarak nasıl vatanım, teşkilatım için çalıştıysam bunsan sonrada aynı istikrarla devam edeceğim.

Bu sebeple, hem sizlerin desteği, hem de kendime güvenimin tam olması nedeniyle aday adayı oldum. Sadece belediye başkanı olmak için değil, önce Ak Parti olarak büyükşehri kazanacağız iddiası ile yola çıktığımı bilmenizi istiyorum. Çıktığım bu yolda beni yalnız bırakmayacağınıza inancım tamdır.

Tabi ki gayret bizden takdir Allah’tan diyorum ve katıldığınız için hepinize teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here