Arsuz Protokolünden Yeni Yıl Temennileri

0
74

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ve Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, yayınladıkları mesajlarla tüm bölge halkının yeni yılını kutladılar.

Yeni yılın Arsuz, bölgemiz ve tüm dünyaya barış getirmesini temenni eden Arsuz Kaymakamı Musa Sarı; “İyi ve kötü günleriyle 2018 yılını geride bırakarak yeni umutlarla girdiğimiz 2019 yılının, tüm resmi kuruluş amir ve yöneticileri ile personeli, siyasi partilerin, meslek teşekküllerinin, dernek ve odaların, özel kuruluşların, basın-yayın kuruluşları sahip, yönetici ve mensupları,  mahalle muhtarlarımız ile tüm Arsuz’lu vatandaşlarımız için  sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ederim. Çiçeği burnunda bir ilçe olmamız nedeniyle; 2019 yılında tüm kurum, kuruluş, siyasi parti, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlarımızın katkıları ile ilçemizin kalkınması, tanıtımı ve her yönü ile huzur içerisinde yaşanabilir bir ilçe olması için gayretli çalışmalarımız artarak devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle iklimi gibi insanı da sıcak olan medeniyetler şehri Arsuz’umuzun yurtiçi ve yurt dışında bulunan tüm saygıdeğer halkı ile ilçemizde görev yapan tüm kamu çalışanlarımız ve misafirlerimizin 2019 yılını tekrar tebrik eder, saygılarımı sunarım” dedi.

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da, 2019’un herkese barış, kardeşlik ve huzur getirmesini dileyerek; “Arsuz’un modernleşmesi, ulusal ve uluslararası arenada tanınan bir ilçe olması adına yoğun uğraşlar verdik. Geçmiş senelerde olduğu gibi 2019 ve sonrasındaki yıllarda da Arsuz için en güzelini yapmaya devam edeceğiz. Savaşların ve gözyaşının son bulduğu, ifade ve basın özgürlüğünün egemen olduğu, barış, kardeşlik ve sevginin her zaman daim olduğu bir yıl olması dileğiyle, Başta Arsuzlu hemşerilerimiz olmak üzere herkesin yeni yılını kutluyor ve mutlu bir sene diliyorum” şeklinde düşüncelerini dile getirdi. (Haber: Meral SADREDİN)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here